Celebrity

23. prosince 2022 09:26

redakce Prima Ženy

Kuchařová stále z hlavy exmanžela nevyhnala. O Brzobohatém vypustila ošklivá slova

Kuchařová slaví narozeniny

Taťána Kuchařová oslavila 35. narozeniny a při této příležitosti se znovu zamyslela nad tím, jaké bylo manželství s Ondřejem Brzobohatým (39). Dnes se prý cítí osvobozená a uvedla, že syn herecké legendy Radka Brzobohatého (†79) je toxický narcis.

Hudebník a skladatel Ondřej Brzobohatý poprvé oslaví Vánoce s přítelkyní Danielou Písařovicovou (44). Je spokojený a je šťastný. „Teď mám v posteli úplně jiné nožičky, také dlouhé,“ smál se v rozhovoru pro web Prima Ženy, ve kterém svoji novou lásku velmi chválil. Celý rozhovor najdete zde.

Jeho exmanželka Taťána Kuchařová má jiné starosti. Rozhodla se, že při příležitosti svých 35. narozenin zhodnotí, jak Ondru Brzobohatého dnes vidí a vnímá. Nic hezkého to není. Ve vánočním čase se rozhodla, že na adresu svého bývalého manžela vypustí ze svých krásných úst drsné hodnocení.

Brzobohatý je podle Kuchařové toxický narcis

„Nikdo se nevdává s tím, že se bude rozvádět. Nevyšlo to, ale jsem ráda, že jsem se dozvěděla vše, co jsem měla. Dodnes se dozvídám zajímavé věci,“ přiznala Kuchařová pro magazín Showtime, ale detaily neprozradila.

„Vysvobodilo mě to z něčeho, co bylo špatně a toxické. Už nechci dávat jakoukoli pozornost tomuhle toxickému narcisovi,“ sdělila směrem k Brzobohatému.

Podobné články

Když si Kuchařová zkusí odmyslet, že jí život kazil syn herecké legendy Radka Brzobohatého, tak jinak hodnotí rok 2022 vlastně kladně.

„Tento rok byl extrémní, pracovně plodný. Spoustu věcí jsem se také dozvěděla, jsem ráda. Pravda je někdy potřeba,“ zhodnotila těžké období okouzlující kráska, která tvrdí, že sama už není.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.