Celebrity

23. června 2023 10:01

Josef Šťastna

Kuchařová dál peskuje Brzobohatého: Já budu vždy na straně pravdy a lásky, vzkázala

Kuchařová k rozvodu s Brzobohatým

Mezi Ondřejem Brzobohatým a Taťánou Kuchařovou stále není dořešen církevní rozvod. Miss World dál všude vypráví o tom, jak jí syn Radka Brzobohatého a Hany Gregorové dokázal ublížit. Kuchařová je ale přesvědčená, že ona ctí pravdu.

Každý, kdo není zcela zaslepený, si už udělal sám obrázek o tom, co se děje mezi Kuchařovou a Brzobohatým. Ačkoliv Kuchařová tvrdí, že ke kanonickému rozvodu se už vyjadřovat nechce, tak dál vypráví o tom, jak jí syn hereckých legend ublížil. Naposledy dala modelka rozhovor magazínu ZOOM.

V květnu roku 2023 se Brzobohatý v rozhovoru pro deník Blesk svěřil, že jeho bývalá manželka nechala zkoumat jeho sexualitu, protože hudebník se převléká do ženských šatů. Brzobohatý uvedl, že církevní žalobu do bulváru předala Kuchařová. Ta to popírá. Jak se ale církevní dokument do Blesku dostal, nevysvětlila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ty šílenosti předala bulváru jen a pouze Kuchařová. Písařovicová je o tom přesvědčená

Podle novinářky Daniely Písařovicové, která dnes s Brzobohatým chodí, je ale zcela jasné, že Kuchařová lže. Písařovicová je přesvědčená, že církevní dokumenty do Blesku vynesla jen a pouze Miss World.

Já jsem pravda, dobro, světlo a láska...

Nyní začala modelka mluvit o tom, že ona vždy ctí ty nejvyšší hodnoty. Kuchařová, která se považuje za silně věřící, je přesvědčená, že je symbolem morálky a správných hodnot. Zatímco Brzobohatý je podle ní arogantní narcis a lhář.

„Beru tu zkušenost jako součást svého zrání a dospívání. Vždycky jsem byla a vždycky budu na straně lásky, pravdy, rodiny a věrnosti, i když taky s chybami, ale nenechám si tohle nikdy vzít,“ uvedla v rozhovoru pro magazín ZOOM a dodala, že dlouho netušila, v jak děsivém a odporném vztahu přežívá.

„Že žijete v toxickém vztahu, nemusíte dlouhou dobu poznat. Rysem takového vztahu jsou neupřímnost, manipulace, patologické lži, kalkul,“ pokračovala modelka, která je přesvědčená, že pravda stojí na její straně.

Kuchařová fňuká, že Ondřej jí vzal iluze

Kuchařová se stylizovala do role zraněné laně, která všude vypráví, jak nehezky jí bylo ublíženo. Na manželství s úspěšným a krásným mužem dnes nic pozitivního nenachází.

„Vzalo mi to iluze, ale srdce mám stále otevřené. Je to zkušenost, kterou bych radši neměla, ale i tady věřím na předurčenost. Myslím si, že ten smysl, proč se mi tohle všechno muselo stát, pochopím až časem,“ zakončila modelka další srdceryvnou zpověď, která vžene slzičky do očí nejedné z věrných fanynek, které jí na sociálních sítích podporují a hltají její výroky a citáty.

Brzobohatý podává žalobu

Veřejné vystupování Kuchařové se nelíbí Brzobohatému. Je přesvědčený, že modelka se chce mstít a nikdy nepřestane. Proto na bývalou manželku podává žalobu.

„Doma mě učili, že levárna se dá odpustit, pakliže se k ní člověk přizná a omluví se za ni. Taťána tohle nejen doposud neudělala osobně ani veřejně, ale místo toho hází vinu na mě. Vím, že by s tím nepřestala, a já chci mít konečně už pokoj, proto bych rád u soudu tuhle trapnou věc definitivně ukončil,“ vysvětlil hudebník Blesku s tím, že celou záležitost řeší právníci.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.