Celebrity

20. září 2023 09:36

redakce Prima Ženy

Sandra Nováková si pochvaluje mateřskou výhodu. Ze syna Mikuláše jí vyrostl kolega

Pod hladinou - Sandra Nováková hraje se svým synem

Sandra Nováková popsala, jak s manželem a synem Mikulášem řeší společné dny v práci, kterých je v poslední době hodně. A odhadli byste, kdo je v téhle umělecké rodině komediant a kdo introvert?

Skloubit rodičovství s prací není jen tak. Rodina herečky Sandry Novákové ale měla štěstí. S mužem, režisérem Vojtěchem Moravcem, stihli natočit několik úspěšných filmů, k nimž manželé napsali také scénář a Sandra v nich i hraje. V posledních měsících spolu trávili čas na natáčení populárního seriálu ZOO, novém seriálu s neotřelým námětem o nálezu kokainu mezi banány či novějších detektivních sérií Pod hladinou a Na vlnách Jadranu. Poslední jmenovaná detektivka na své slavnostní uvedení čeká.

Když se řekne rodina, v případě manželů Nováková–Moravec je to neoddělitelně také jejich sedmiletý syn Mikuláš. I ten už má za sebou první herecké krůčky. „Mikuláš hraje i v seriálu ZOO mého syna. Je pro mě lepší, že se o něj někdo postará, když hraju, abych se i já mohla soustředit na práci. Zároveň agentura dohlíží i na to, aby pracoval správný počet hodin. Je to dítě, samozřejmě mu tedy občas dojde síla. Zničehonic je protivný a chvíli trvá, než pochopíte proč. Jestli je nervózní, unavený nebo mu došly cukry. Určitě se už stalo, že se mu moc nechtělo, tak jsem ho musela ukecávat. To k tomu ale patří a je to v pořádku,“ popisuje Sandra Nováková, jak to chodí se synem na place. Má ale velkou radost, že s ním může být.

Čtěte také: Sandra Nováková prozradila, jak u ní eskaluje naštvání

„Paradoxně jsme my s manželem komedianti, zato Mikuláš je introvert. Někdy tu pozornost vyhledává, jindy mu stačí být jen sám se sebou. Myslím, že mu to prospěje, ale pokud zůstane u filmu, tak asi spíš za kamerou nebo bude psát. Má rád to dění za tím vším, tak uvidíme.“

Svoji chvilku slávy si malý sympaťák Mikuláš nyní užil na televizní obrazovce i v krimiseriálu Pod hladinou, který můžete sledovat ve středu večer na Primě nebo zpětně na prima+. „Hraje lehce týraného syna Lenky Zahradnické a bylo o něj na place skvěle postaráno. Doma se učíme texty, ale na place má svoje koordinátorky z A-castingu, Lenku a Jitku. Ty s ním pracují – a já jim do toho raději moc nezasahuji. Mikuláš je velice vycepovaný, a kdyby se mu to třeba nepovedlo, tak to pak není na mně. Je to lepší,“ směje se Sandra a přiznává, že občas maminčina náruč zasáhnout musí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.