Plán Filipa zafunguje jen zčásti. Sid začíná žárlit, přiznat si to ale nechce

ZOO (93) – Sylva zve Filipa do kina

Vztah Sid a Filipa sice stále zůstává na přátelské úrovni, nicméně sympatický fotograf už pro jistotu podniká kroky, jak si možnou lásku odehnat od těla. Využije k tomu kolegyni Sylvu, která je z něho v sedmém nebi. Jenže jeho dobře míněný plán moc nevychází. V krásné ošetřovatelce se probouzí žárlivost. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Filip si moc dobře uvědomuje, že je do Sid zamilovaný, ale nehodlá jí kazit štěstí s Haďákem. I kvůli naléhání kamaráda Romana si proto drží odstup a krásné ošetřovatelce se záměrně vyhýbá. Dokonce vymyslel plán, jak vzrůstající vřelé city na obou stranách potlačit. Hodlá si, alespoň na oko, najít přítelkyni. Využije k tomu Sylvu Machyánovou.

Půvabná matka dvou malých dětí má na Filipa zálusk už delší dobu. A není se co divit. Kromě puncu bývalé sportovní hvězdy je usměvavý nový fotograf zoologické zahrady hodný, milý a dokáže ženy snadno okouzlit. Je jasné, že se Sylvou to vůbec nebude mít těžké. Sama jeho přítomnost vyhledává. Dokonce ho neváhá pozvat na rande. „Co kdybychom šli večer do kina?“ navrhne mu v infocentru při čekání na kafe. Filip se na její nabídku ale moc netváří.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Jeho váhání se ale změní s příchodem Sid. „Jo, tak půjdeme, užijeme si to,“ záměrně souhlasí tak, aby to blonďatá ošetřovatelka slyšela. Z jejího výrazu je patrné, že jí to není jedno, přestože se snaží tvářit, že se nic neděje. Jejich vzájemné náklonnosti si v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, všimne i barman Marek. „Fakt jste jen kámoši? Díváš se na něj jinak než třeba na mě a na Vojtu,“ upozorní Marek Sid a dodá, že Filipovy pohledy jsou jednoduše zamilované.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.