Sandra Nováková si roli zazobané paničky užívala. Po Soně Bajerové jí zůstaly vlasy

Sandra Nováková si roli paní Bajerové v seriálu Lež na pláži užívala

Přirozeně půvabná Sandra Nováková se během příprav na seriálovou Soňu Bajerovou pořádně „vytunila“. Nechala si nalepit řasy i vlasy a při natáčení poctivě střídala sady nalepovacích nehtů. Outfity tak měla dokonale promyšlené a vyladěné do posledního detailu. Její postavu luxusem rozmazlené manželky, která ráda popíjí drinky na pláži, rozhodně nepřehlédnete.

„Nic nového neměli, samé staré kolekce. Všechno mám,“ konstatuje znuděně zhýčkaná Soňa Bajerová, když se jí manžel ptá, jak pořídila. „Měla bych si zaletět do Paříže,“ dodá ještě dokonale upravená panička. Tyto věty skvěle vystihují starosti seriálové hrdinky Sandry Novákové, která si ztvárnění věčně přiopilé paní Bajerové nadmíru užila. Není divu, sama si ji coby scenáristka vymyslela.

Sandra Nováková jako panička v seriálu Lež na pláži

Soňa se díky movitému choti celý den jen opaluje, popíjí drinky nebo nakupuje. Střídá jeden luxusní model za druhým a „práce“ pro ni představuje sprosté slovo. „Outfity jsem úplně sama nevymýšlela, ale je pravda, že jsem si image postavy důkladně nastavila,“ řekla pro prima+  Sandra, která přijela na natáčení do Chorvatska, které pro herce nebylo žádnou idylkou, perfektně připravená. „Měla jsem nalepené řasy i nalepené vlasy. Na každý natáčecí den jsem měla přichystané sady dlouhých nalepovacích nehtů,“ vypráví sympatická brunetka, kterou coby bohatou paničku uvidíte v seriálu Lež na pláži v pondělí večer na Primě. „Kostýmy jsem pak konzultovala s kostýmním výtvarníkem a poslala jsem mu jasný mustr, jak by to mělo vypadat,“ doplňuje krásná Sandra Nováková, která je společně s manželem Vojtěchem Moravcem autorkou scénáře.

Převtělení do luxusem rozmazlené paní Bajerové si herečka vychutnávala. Po skončení natáčení se ale musela se záviděníhodným životem své hrdinky rozloučit. „Pořád nejsem bohatá panička a musím pracovat. Nemůžu se jen opalovat a popíjet,“ směje se představitelka Soni. „Zůstaly mi po ní jenom ty vlasy,“ dodává Sandra Nováková, která se před kamerou dokáže změnit k nepoznání. Není to totiž tak dávno, co maskéři její půvaby umně skryli a vytvořili z ní strhanou skladnici.

Čtěte také: Sandra Nováková v roli zamaštěné Šárky. Syn se jí bál, nechtěl dát mamince ani pusu

To paní Bajerová je pravým opakem udřené a neupravené ženy. Nakupováním a módou žije a ochotně by se o své rady podělila i s vyvdanou dcerou. Podívejte se na exkluzivní ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.