Celebrity

13. března 2024 19:36

Vanesa Havlíková

Bohatá hříva a hladká tvář. Sandra Nováková netají, že svou krásu občas podpoří zákrokem

Sandra Nováková (41) patří k nejpůvabnějším českým herečkám a kvůli své práci často podstupuje také změny vizáže. Nejčastěji se jedná o vlasové proměny, kterých vyzkoušela již mnoho. Aktuálně je však nejvíce spokojená s dlouhými vlasy. Kromě nového účesu se sympatická herečka na sociálních sítích pochlubila také tím, že podstoupila estetický zákrok a z výsledku je nadšená. Na rozdíl od jiných celebrit, kosmetické zásahy netají.

Sandra Nováková se svými vlasy ráda experimentuje. V minulosti prošla hned několika razantními proměnami, mezi které patří například ofina, kterou si nechala ostříhat kvůli roli v seriálu Modrý kód, či trvalá, kterou se pochlubila během loňského léta.

Čtěte také: Ze strhané skladnice ladnou kráskou. Sandra Nováková okomentovala své proměny

V současné době má herečka již nějakou dobu vlasy prodloužené, ale jen málokdo by to poznal. Vlasy vypadají přirozeně a sama Sandra je z nich nadšená, jak nyní napsala i na sociálních sítích. Kromě nových vlasů před nedávnem na Instagramu přiznala také estetické úpravy obličeje a popsala svůj postoj k nim.

O kosmetických úpravách mluví otevřeně

„Před a po. O tuhle 'proměnu' se s vámi prostě musím podělit, protože jsem z výsledku naprosto nadšená. Myslím, že většina žen se na internetech kosmetickými zákroky příliš nechlubí, stále totiž ve společnosti převládá názor, že přirozenost nade vše a ženy by se měly smířit samy se sebou. Já si to nemyslím, naopak, jsem vděčná za tuhle dobu, která nám nabízí neskutečně mnoho možností, jak si zvednout sebevědomí a jak se líbit sama sobě víc,“ rozepsala se Sandra Nováková na svém účtu na sociálních sítích a přiložila fotografii před plánovaným zákrokem a po něm.

„Samozřejmě má každý tu míru jinde, někdo se potřebuje všude přifouknout, někdo si naopak vyhledává zákroky, které vylepší, ale budou vypadat co nejpřirozeněji. A to jsem já. Starám se o sebe už od prvních vrásek, které jsem na sobě spatřila. A vystřídala jsem spoustu klinik, než jsem našla tu nejlepší,“ pokračovala herečka.

„Trápily mě kruhy pod očima. Ale bála jsem se klasických výplní, protože nechci vypadat jako vosková figurína. A tak mě seznámili s biostimulanty, které jako jediné na trhu obsahují kyselinu poly-D, L-mléčnou a volnou kyselinu hyaluronovou (a ne karboxymethylcelulózu). Biostimulanty startují reprodukci vlastního kolagenu a zároveň do jisté míry nahrazují tradiční výplně díky své schopnosti restaurovat objem či tvořit oporu pro měkké tkáně. Zjednodušeně řečeno, prostě vaše tělo donutí vytvořit si vlastní kolagen,“ dodala Nováková s tím, že je to zcela bez rizika. Kruhy jsou pryč a výsledek je zcela přirozený.

Podívejte se na rozhovor se Sandrou Novákovou a jejím partnerem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.