Dcery Rybové a Jirešové jsou jako sestry. Jsme na sebe napojené, tvrdí mladé herečky

Lež na pláži – Sestry Prachařovy

Rozálie Prachařová, Josefína Prachařová a Sofie Höppnerová představují v osmidílném pohodovém seriálu trojici krásných českých holek pracujících v chorvatském hotelu. Jen tak relaxovat a ležet na pláži však ve volném čase asi nebudou. Zvlášť když se v jejich blízkosti objeví tři zajímaví mladíci prchající před mafiánem. Podívejte se na exkluzivní ukázky seriálové novinky.

Radek Melša, Daniel Kadlec a Filip Červenka musí rychle zmizet ze země, vezmou starou dodávku a prchají za hranice. Po hodinách jízdy zastaví u hotelu, kde pracují tři kamarádky. Jarmila, Adéla a Hanka v podání Rozálie Prachařové, Josefíny Prachařové a Sofie Höppnerové. A ty za malé zdržení určitě stojí.

Pro všechny tři dámy byl nový seriál velkou příležitostí. Natáčení si moc užívaly. „S Josefínou a Rozálií se známe odmala, žádnou nervozitou před sebou netrpíme. Díky tomu byla na natáčení taková domácká atmosféra. Všechno si sedlo, jsme na sebe napojené a jsme jako sestry,“ prozrazuje Sofie Höppnerová, dcera herečky Ivany Jirešové a novináře Ondřeje Höppnera, která si zahraje velkou sportovkyni a tanečnici.

Skutečné sestry Josefína a Rozálie Prachařovy se v seriálu představí jako kamarádky. „Myslím, že byla velká výhoda, že jsme hrály se sestrou spolu. Postavy se pak vytvářely snadněji, vztahy se vyvíjely přirozeněji a věděly jsme, jak na sebe reagovat. V tom to bylo skvělé,“ vypráví Rozálie, starší dcera Lindy Rybové a Davida Prachaře. „Natáčet se sestrou bylo moc fajn, přirozené, a to vám hodně pomáhá,“ souhlasí Josefína.

Čtěte také: Ivana Jirešová dodržuje neobvyklý jídelníček. Když nestíhám jíst, dám si pivo, říká

Sestry Prachařovy si natáčení pochvalují

Obě byly nadšené i z režiséra Vojty Moravce. „Byl hyperaktivní, přicházela s ním na plac obrovská energie. Přenášel ji i na nás,“ popisuje Josefína a Rozálie souhlasí. „Ano, byl velmi energický. Ptala jsem se ho, na co se nejvíc těší, říkal, že na každý den. Mně nějakou dobu trvá, než se otevřu, a Vojta mi velmi pomohl. Přistupoval ke mně s tímto vědomím a bylo to pro mne naprosto vyhovující. Dával mi čas a jsem moc ráda, že jsem s někým takovým mohla pracovat,“ dodává představitelka chaotické delegátky Jarmily.

Jakmile se herečky podívaly na první díl, vynořily se vzpomínky na téměř dvouměsíční natáčení na ostrově Brač. „Okamžitě se mi vybavily chvíle, kdy jsme natáčeli. Je zajímavé vidět na plátně ta prostředí, která známe, kde jsme chodili. Žili jsme tam,“ prozrazuje Josefína a přiznává, že dívat se na sebe v seriálu jí není příjemné. „Myslím, že to má každý. Jednou stačilo. Víc to asi nezvládnu. Když slyšíte svůj hlas, díváte se na sebe – nemám to ráda. Jinak všichni ostatní byli skvělí a Róza mě moc baví,“ usmívá se Josefína.

Mohlo by vás zajímat: David Prachař přiznal, že vnučka Mia je rozmazlená. Bude mít problém ve škole, bojí se

„Jsem moc ráda, že jsme šly do natáčení se sestrou spolu. Jsem na ni pyšná,“ prozrazuje Rozálie, kterou i s Josefínou a Sofií Höppnerovou uvidíte v seriálu Lež na pláži v pondělí večer na Primě. Na otázku, zda se i rodiče Linda Rybová a David Prachař na novinku podívají, odpovídají sestry Prachařovy s úsměvem, že asi ne. „Rodiče se možná podívají. Víte, my se na sebe ale cíleně nekoukáme. Televize není zapnutá pokaždé, když v ní někdo z rodiny hraje,“ upřesňují vycházející herecké hvězdy.

Hlavní hrdinky seriálu Lež na pláži

Jarmila Marešová – Rozálie Prachařová

Jarmila je střelená, jedná impulzivně, a protože je neorganizovaná a chaotická, tak se ve světě často ztrácí. Pracuje v hotelu jako delegátka cestovní kanceláře a zmatky, které mnohdy způsobí, jí prochází, protože je milá a roztomilá.

Adéla Bajerová – Josefína Prachařová

Dcera majitele hotelu. Chce otci dokázat, že se o sebe umí postarat sama. V hotelu pracuje dobrovolně jako barmanka a v této profesi vyniká. Rodinný hotel a personál zná velmi dobře, jelikož sem jezdí od útlého dětství.

Hanka Ludvíková – Sofie Höppnerová

Animátorka se sportovní postavou i duchem. Je raněná láskou a cítí se zrazená. S Adélou ji pojilo velké přátelství do chvíle, kdy si její kluk vybral Adélu. Už od základní školy neměla volný čas, který by mohla trávit s kamarády. Chtěla by se stát slavnou choreografkou, ideálně pro londýnské muzikály.

Diváci se mohou po osm pondělních večerů těšit na Primě také na Sandru Novákovou, Martina Trnavského, Radka Melšu, Libora Matouše, Daniela Kadlece, Filipa Červenku, Hanu Drozdovou a další.

Tvůrci seriálu Lež na pláži

Námět – Lenka Hornová

Scénář – Vojtěch Moravec, Sandra Nováková

Režie – Vojtěch Moravec

Na exkluzivní ukázku ze seriálu se podívejte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.