Celebrity

28. února 2024 11:45

Tomáš Durčák

David Prachař přiznal, že vnučka Mia je rozmazlená. Bude mít problém ve škole, bojí se

Herec David Prachař (65) je pětinásobným tatínkem a byť to na první pohled není zřejmé, vlastně už nějaký ten pátek i dědečkem. Jeho nejstarší potomek, syn Jakub, má s Agátou Hanychovou dceru Miu, jeho vnučku. O té nyní známý herec promluvil a naznačil obavy z toho, jak se jí bude dařit ve škole. Je prý totiž dost rozmazlená a má prořízlou pusu.

David Prachař je stále v práci velmi aktivní, do toho musí věnovat pozornost všem pěti potomkům, z nichž dva má s herečkou Danou Batulkovou a tři se svou druhou ženou, herečkou Lindou Rybovou. Možná proto dnes sám na rovinu přiznává, že i když vnučka Mia letos oslaví už své sedmé narozeniny, na roli dědečka si stále zvyká.

„Jo, jsem dědeček a je to zvláštní. Když mi Mia řekne dědo, tak já vůbec nevím, o kom mluví, protože na to nejsem zvyklý,“ popsal Prachař se smíchem pro eXtra.cz. I jako dědeček David Prachař nepochybně chtě nechtě se svým synem prožívá všechny spory, které pramení z faktu, že jeho syn Jakub má Miu s dnes již bývalou manželkou Agátou Hanychovou.

Prachař přiznal, že jako dědeček už vnučku rozmazlovat nemusí. „Ona je rozmazlená dost, ta se nemusí rozmazlovat. Je to taková osobnost,“ popsal lehce rozpačitě herec fakt, že Mia rozhodně nemá komukoli problém na rovinu říct, co si o něm myslí.

„Myslím, že bude mít problém ve škole, protože si furt něco myslí a říká to nahlas. Takové děti většinou učitelky nemají moc rády,“ dodal Prachař. Naznačil tak, že Mia očividně leccos ze své povahy zdědila po rodičích. Ti se aktuálně u soudu snaží dojít k dohodě v rámci střídavé péče o svou dcerku, která letos v září zamíří do první třídy.

A v kombinaci s prací i vším okolo to znamená, že David Prachař vlastně ani nemá čas se se synem pravidelně stýkat. Naštěstí existují mobilní telefony. „Teď jsme spolu po dlouhé době telefonovali. I to je někdy problém, protože buď nemůžu já, nebo Kuba,“ dodal s lehkými rozpaky herec, který se nepochybně snaží být synovi v tomto náročném období v rámci možností nápomocen.

David Prachař s Lindou Rybovou v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.