Celebrity

15. ledna 2024 15:45

David Laštovka

David Prachař vyměnil Batulkovou za Rybovou. Ta čelila nenávisti, jeho syn jí odpustil

David Prachař, který slaví 65. narozeniny, před více než 20 lety učinil zásadní životní rozhodnutí. Odešel od manželky, herečky Dany Batulkové, s níž měl dvě děti, k o 17 let mladší kolegyni Lindě Rybové. Rodina mu to dlouho nemohla odpustit. Jak dnes mezi sebou dnes všichni vycházejí?

David Prachař se s Lindou Rybovou seznámili v divadle. Po roce přátelství mezi nimi přeskočila pomyslná jiskra. Zatímco Linda byla nezadaná, svobodná a bezdětná, David byl ženatý s herečkou Danou Batulkovou, s níž měl dvě děti: v té době devatenáctiletého syna Jakuba a osmiletou dceru Marianu. Rybová najednou byla brána jako ta, která své kolegyni odloudila manžela a otce od dětí.

Drsné dopisy, výčitky a urážky

Život se jí kvůli tomu proměnil v peklo a musela čelit nenávistným útokům i od cizích lidí. „Ženy, které jsem nikdy neviděla a ony mě také ne, mi psaly ohavné dopisy. Že jsem prototyp něčeho, co jim zničilo život. Sdělovaly mi, že od nich muž odešel přesně kvůli tomu druhu ženských, jako jsem já. Těch, co vypadají, že neumí do pěti počítat, a přitom mají všechno spočítané. Nikdy jsem nepochopila, co mám mít spočítané. David není bankéř. Je hlavně divadelní herec, takže vždycky patřil k těm chudším. Pro peníze to nebylo. Ani kvůli tomu, že je o sedmnáct let starší. Vina, tedy pokud mluvíme o vině, se vždycky snese na hlavu ženě. Muž je přece nesvéprávný, očarovaný. To ona ho odlákala, pobláznila, bez ní by bylo v předchozím vztahu všechno navěky v pořádku,“ svěřila se Linda Rybová v rozhovoru pro web iDNES.cz.

Pro Danu Batulkovou to byl tehdy absolutní šok. V srdci ji bolela nejen manželova nevěra, ale také podraz od kolegyně z divadla, kterou Linda tehdy byla. Dlouhé roky ani jednomu z nich nemohla odpustit. K usmíření s exmanželem došlo až díky seriálu TV Prima Slunečná, v němž se jejich osud díky scenáristům zase protnul. „Jak se říká, že čas všechny rány zahojí, tak ona to je asi pravda. Po těch letech je to už odplavené všechno,“ prozradila Batulková v rozhovoru pro Český rozhlas.

Čtěte také: Batulková zažila bolestný rozvod, dcera Mariana anorexii. Jsou si kamarádkami a oporou

Podobně napjaté vztahy panovaly mezi Davidem Prachařem a jeho synem Jakubem, který mu nedokázal zapomenout, že odešel od rodiny. A trnem v oku mu byla i Linda. Také v jeho případě čas všechny rány nakonec zahojil. V jednom z dílů Máme rádi Česko se s ní setkal a z jeho chování bylo patrné, že všechno zlé je definitivně zapomenuto. Lindu dokonce označil za jednu z nejhezčích babiček v republice. Narážel tím na to, že díky jeho dceři Mie, kterou má s Agátou Hanychovou, se stala nevlastním prarodičem.

Davidovi Prachařovi se ve vztahu s Lindou Rybovou v roce 2003 narodila dcera Rozálie, o rok později dcera Josefína a v roce 2008 syn František.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.