Celebrity

16. ledna 2024 09:11

Josef Šťastna

Brožové pes zemřel, Gavriely přišla o kocoura. Veterinární klinika vzkazuje, že moderátorka lže

Herečka Kateřina Brožová se stále nemůže vzpamatovat z toho, že kvůli pochybení pražské veterinární kliniky jí zemřel pes. Moderátorka Martina Gavriely má se stejnou klinikou také špatné zkušenosti, je přesvědčená, že její kocour byl předávkován a zemřel. Jak reaguje klinika? Podle mluvčího Karla Tejkala moderátorka Martina Gavriely lže a vypráví nesmysly.

Známá pražská klinika byla považována za místo, kde se vám o zvíře dobře postarají. Případ Kateřiny Brožové a jejího pejska ale ukázal na obrovské pochybení.

„Nezasloužil si tak strašný a zoufalý konec, který způsobil někdo svou nezodpovědností na klinice Jaggy,“ napsala Kateřina Brožová na svém instagramovém profilu, když fanouškům oznámila, že její rhodéský ridgeback Jordy je po smrti. Utekl z kliniky, do které ho herečka svěřila, když jela na dovolenou. Klinika už uznala pochybení.

„Smutná událost, která se stala v noci na 10. ledna, kdy při venčení utekl z naší kliniky pes, který byl následně sražen vlakem, nás nesmírně mrzí. Vše vzniklo tak, že veterinární sestra, která vykonávala noční službu, chtěla velkým psům dopřát více pohybu, a tak je převáděla do většího výběhu. Během několikametrové nechráněné trasy mezi výběhy se jí jeden ze psů vytrhl, utekl a bohužel se ho již nepodařilo chytit. Velmi litujeme celé události, která nebyla systémovým pochybením, ale šlo o osobní selhání naší pracovnice, která miluje zvířata a chtěla psům při dlouhém pobytu u nás dopřát více pohybu ve větším kotci. Již jsme připravili a přijali sérii opatření, aby se podobný případ v budoucnu neopakoval. Majitelce psa jsme se hluboce omluvili, vyjádřili naši lítost a deklarovali připravenost hradit náklady, které jí naším pochybením vznikly,“ prohlásil ředitel kliniky Vojtěch Novák.

Martina Gavriely tvrdí, že jí otrávili kocoura

Po tom, co Kateřina Brožová zažila obrovskou a zbytečnou bolest, tak se na redakci webu Prima Ženy obrátili další lidé. Také moderátorka Martina Gavriely má s klinikou špatnou zkušenost a popsala, jak přišla o svého kocourka Bruna.

„Náš Bruno je po smrti už 10 let. Bylo to velice bolestivé, protože i když mu bylo 14 let, byl velice zdatný a byl na tom fyzicky moc dobře. Proto jsme z toho byli celá rodina tak špatná, jeden den běhal po zahradě a lovil myši a druhý den po vytržení zubu a čištění zubního kamene nemohl chodit a tahal nožičky za sebou,“ svěřila se moderátorka v rozhovoru pro Prima Ženy.

„Předávkovali ho už na přispání, aby mu vytrhli zub. Pak nám tvrdili, že má nějaké neurologické problémy, že se mu musí odebrat mozkomíšní mok. To stálo 30 tisíc a bylo to negativní, stejně tak magnetická, krevní testy... Prostě vymysleli všechno možné, aby z nás vytáhli peníze,“ poznamenala Martina Gavriely. Celý rozhovor s Martinou Gavriely o rodinné bolesti najdete zde.

V případě moderátorky Martiny Gavriely ale klinika pochybení rázně odmítla. Mluvčí pražské kliniky Karel Tejkal tvrdí, že Gavriely lže a její slova jsou plná nesmyslů.

„Jde o naprosté lži a nesmysly. Je s podivem, že stížnost na událost z počátku února 2013 přišla náhle až po 10 letech. Zásadně odmítáme obvinění, že jsme kocoura otrávili a indikovali nesmyslnou léčbu. Lež je, že na kliniku byl přinesen kocour, který měl jen problém se zubem, naopak, bylo to velmi nemocné čtrnáctileté zvíře. Naprosto smyšlené a realitě neodpovídající je i tvrzení o ceně za poskytnutou léčbu,“ uvedl pro Prima Ženy mluvčí kliniky Karel Tejkal.

Martina Gavriely uvedla, že léčení kocourka stálo cca sto tisíc korun. „Mysleli jsme, že jsme ho dovezli na doporučení na to nejlepší místo v Praze, alespoň podle ceníku to tak vypadalo. Stálo nás to přes 100 tisíc korun,“ dodala Gavriely, která si stojí za tím, že její Bruno umřel zbytečně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.