Celebrity

10. ledna 2024 10:30

Eliška Reiglová

Kateřina Brožová prosí z Malediv o pomoc. Doma se jí ztratil pes, nabízí za něj tisíce

Kateřina Brožová (55) se rozhodla opustit mrazivé Česko a odletěla na dovolenou na Maledivy. Na odpočinek se ale nyní soustředit nedokáže. Rozesmutnila ji totiž informace, že krátce poté, co odjela, při venčení utekl její pejsek Jordy. Nyní prosí o sdílení informace a o jeho hledání, nálezci nabízí 30 tisíc korun.

Maledivy jsou ostrovním státem jižní Asie a patří mezi jednu z nejoblíbenějších turistických destinací. Pláže jsou čisté, moře průzračné a personál bývá velmi ochotný. Všechen tento luxus by nicméně Kateřina Brožová nyní vyměnila za to, aby se jí vrátil pejsek. Sotva jí totiž dovolená začala, dozvěděla se, že utekl při venčení.

„SOS! Prosím o pomoc... můj Jordy se ztratil v Praze-Řepích, utekl z kliniky Jaggy, když ho venčili…prosím sdílejte, prosím hledejte. Je moc hodný, ale vyděšený. Odměna 30 000 nálezci,“ napsala herečka k fotografii svého psa, o kterého si nyní dělá velké starosti. Nepřeje si nic jiného, než aby se v pořádku našel a vrátil domů.

Sledující Brožové se okamžitě dali do práce a fotografii Jordyho sdíleli na nejrůznějších stránkách, aby se co největší množství lidí dozvědělo, že utekl a je po něm sháňka. Sama herečka s touto situací z Malediv příliš nezmůže, a tak doufá, že alespoň přes internet se jí podaří informaci dostatečně rozšířit.

Čtěte také: Kateřina Brožová má za sebou noční drama. Zavřeli ji v prázdném obchodním domě

Jordy je rasy rhodéský ridgeback a ač působí mohutněji a váží okolo 50 kilogramů, podle herečky je hodný. „Jsem sice křehká, ale mám hrozně velkou sílu. Jezdím na koni, celý život dělám manuální práci, takže si poradím,“ řekla před lety, když si ho pořídila, v rozhovoru pro web Super.cz. Případným nálezcům může pomoci detail, že hruď jejího mazlíčka zdobí bílá skvrna.

Jak Kateřina Brožová mluví o dceři, která jako by jí z oka vypadla?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.