Celebrity

8. října 2023 08:27

Josef Šťastna

Kateřina Brožová má za sebou noční drama. Zavřeli ji v prázdném obchodním domě

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (55) se svým sledujícím na Instagramu svěřila s těžko uvěřitelným příběhem. Herečku zamkli v prázdném obchodním centru. Zasahovat musela městská policie.

Už vás napadlo, jaké to asi je, když vás někdo omylem zavře v prázdném obchodním domě? Na detaily se můžete zeptat herečky Kateřiny Brožové, té se to stalo při nakupování v Čestlicích. Obchod měl zavírat ve 20 hodin večer. S tím také herečka počítala, tak se vydala k východu.

„Jdu k východu, je zavřeno. Tak jdu ke vchodu, je také zavřeno. Jsem tu úplně sama,“ tak Kateřina Brožová zahájila noční sérii videí, která ukázala svým sledujícím. Byla sama v zhasnutém obchodě a došlo jí, že bude muset volat policii.

„V objektu nebyl nikdo, na linky Čestlic se dovoláte jen v pracovní době, takže jsem volala na 158. Tam mi řekli, že mám volat na městskou, tak jsem volala 156. Tam mi řekli, že to pod Prahu nespadá, tak jsem volala do Říčan. Tam mi nějaký pán vykládal, že to není jeho rajón a že neví, kam bych měla volat. Dal mi číslo na Nupaky, tak jsem volala tam a tam to nebral nikdo,“ řekla magazínu Prima Ženy.

Dobrodružství skončilo po několikátém hovoru. „Pak jsem hledala číslo na Průhonice a mezitím mi zavolali zpět ze 158, asi se tam zželelo panu operátorovi, čímž mu dodatečně strašně moc děkuju, protože jinak bych tam trčela do rána... On tam normálně zavolal hlídku ze 158, jako rychlou,“ popsala situaci herečka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Celá akce trvala skoro hodinu. Nakonec přijela dvoučlenná hlídka policie a také hodně naštvaný správce budovy. Ten vůbec netušil, že se něco takového může stát. Herečku se podařilo osvobodit, bylo na ní vidět, že je lehce nervózní, ale situaci se snaží brát s humorem.

„Pak sehnali někoho, nevím, kam volali. Přijel člověk, který tam asi dělá ochranku, hlídku nebo zamyká... Přišel nějaký pán, byl naštvaný. Potom pro mě přišli dovnitř, šli jsme ven, chtěla jsem něco říct, ale byl naštvaný, že proč jsem v osm hodin už nebyla pryč,“ okomentovala Brožová zkušenost se správcem.

Ačkoliv taková situace by byla pro leckoho naprosto děsivá, Kateřina Brožová dokázala zachovat klid a je ráda, že nakonec vše dobře dopadlo. „Strachy jsem nešílela. Příjemný pocit to nebyl, ale byla jsem úplně v klidu,“ dodala pro Prima Ženy.

Podívejte se na rozhovor s Katkou Brožovou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.