Kateřina Brožová se ukázala nenalíčená. V 55 letech má pleť jako dvacítka

Kateřina Brožová o dceři

Nestárnoucí hvězda českého showbyznysu Kateřina Brožová (55) se rozhodla opustit mrazivé Česko a odletěla na dovolenou na Maledivy. Tam momentálně teploty přes den stoupají až ke 30 stupňům, a tak si herečka může užívat nefalšovaného plážového relaxu. Fanouškům se pochlubila snímkem z cesty na masáž, na němž i přes absenci make-upu vypadala skvěle.

Kateřina Brožová se svým sledujícím na Instagramu už v pondělí pochlubila snímky z letadla a nechala je hádat, kam má asi namířeno. Ač mnozí hádali správně, realitu odhalil fanoušek, který byl čirou náhodou také jejím spolucestujícím. Díky naplánované dovolené se jí podařilo utéct před tuhými mrazy na prosluněné Maledivy.

Čtěte také: Kateřina Brožová otevřeně popsala svůj vztah s exmanželem. Na dceru je pyšná

Maledivy jsou ostrovním státem jižní Asie a patří mezi jednu z nejoblíbenějších turistických destinací. Pláže jsou čisté, moře průzračné a personál bývá velmi ochotný. Co víc si přát? Navíc v resortech bývá dostupné wellness na vysoké úrovni. Herečka si tak zašla odpočinout také tam.

„Cestou na masáž... no make-up, no filter... jen tak,“ napsala Brožová k fotografii na Instagramu. Na té je sice okouzlující panorama, ale příznivce zaujal spíše fakt, že bez nejmenšího množství líčitel vypadá oblíbená herečka vysloveně fantasticky. Mladistvý vzhled by jí mohla závidět i řada výrazně mladších žen.

Kromě komplimentů jí zveřejnění takového snímku vyneslo také pozvání na rande. „Vypadáte skvěle a jste moc krásná žena, rád bych vás chtěl pozvat na rande. Děkuji za odpověď,“ napsal Kateřině Brožové jistý František. I z jiných komentářů je však evidentní, že přirozenost lidé zkrátka obdivují nejvíc.

Kateřina Brožová zůstala v říjnu zamčená v obchodě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.