Agáta po svatbě září štěstím, dál ale bojuje s ex. K soudu ji žene i Jakub Prachař

Ať už si o modelce a influencerce Agátě Hanychové myslí kdokoliv cokoliv, její sledující v diskusích se shodují, že jako máma se pro své děti snaží dělat jen to nejlepší. S tím ale nesouhlasí expartneři Agáty – Jaromír Soukup a Jakub Prachař. Ti si totiž nepřejí, aby jejich dcery vystavovala na sociálních sítích.

Někteří rodiče sdílejí fotky svých dětí už od porodnice, jiní je na sociálních sítích vidět vůbec nechtějí. Problém nastane ve chvíli, kdy se na tom partneři či expartneři neshodnou. V případě Jaromíra Soukupa (54) a dcery Rozárky musel zasáhnout soud. Agátu Hanychovou (38) podnikatel a moderátor žádal o to, aby se jejich dcera neobjevovala na sociálních sítích. Měl pro to více důvodů, jedním z nich bylo údajně riziko únosu.

Mohlo by vás zajímat: Do náruče Agáty ho dohnal smutek. Dopita potvrdil, že jeho manželství zničila nevěra

„Mně dneska přišla taková krásná věc, a to že nesmím dávat Rózu na Instagram. Protože by ji asi někdo viděl. Ač Róza už byla na titulkách několika časopisů jejího tatínka, tak teď nesmí být u mě na Instagramu. Takže teď ji u mě vídat nebudete. Mně je to hrozně líto, ale tak uděláme asi nějaké setkání...“ okomentovala rozhodnutí s notnou dávkou ironie Hanychová na sociálních sítích.

Po vydání předběžného opatření svým sledujícím ještě rozhořčeně sdělila: „Jsem ráda, že na Instagram Rózu dávat nemůžu, ale dneska jsem se dozvěděla, že Róza byla celé odpoledne na televizi Barrandov.“ Ohradila se i proti tomu, že její osmiměsíční dcera byla přemisťovaná venku v minus deseti stupních v době, kdy jsou všichni nemocní.

Podle informací Blesku měla dojít trpělivost i Jakubovi Prachařovi (40), s nímž má Agáta dceru Miu (6). Ze stejného důvodu, tedy kvůli zveřejňování fotek a videí Mii na sociálních sítích, prý žene svou bývalou manželku k soudu, kde se mají setkat už na konci měsíce.

Agátě by tak zbýval už jen poslední potomek, syn Kryšpín (12), kterého by na sociálních sítích ukazovat směla. Její vztah s otcem Kryšpína Miroslavem Dopitou totiž jen vzkvétá a od jejich prosincové svatby Agáta září štěstím. Samozřejmě je v neustálém obležení svých dětí, a tak situaci prozatím řeší tak, že dcery vyfotí zezadu nebo jim při úpravě fotek zakryje obličej.

Herec Jakub Prachař je momentálně šťastný po boku herečky Sary Sandevy:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Jakub Prachař svatba vztahy rodiče sociální síť soud Jaromír Soukup spory Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.