Celebrity

12. ledna 2024 07:41

Eliška Reiglová

Soud dal Soukupovi za pravdu. Agáta už nesmí dceru Rozárku ukazovat na Instagramu

Jaromír Soukup (54) a Agáta Hanychová (38) sice už pár netvoří, ale stále jsou rodiči teprve několikaměsíční dcery Rozárky. A mediálnímu magnátovi se nelíbilo, že ani přes opakované výzvy nepřestala jeho bývalá přítelkyně holčičku vystavovat na sociálních sítích. Hnal ji proto k soudu a ten mu dal předběžným opatřením za pravdu, jak oznámila sama Hanychová.

Agáta Hanychová byla vloni oficiálně single teprve něco přes dva týdny, když stihla zažehnout spekulace o svém dalším vztahu. A to konkrétně se svým expartnerem a otcem syna Kryšpína, podnikatelem Miroslavem Dopitou. Toho si do konce roku stihla při skromném obřadu také vzít, vdanou paní se tak stala podruhé.

Staronová láska v novomanželském kabátku může být pro modelku a influencerku příjemným rozptýlením, protože pokud jde o jiné soukromé záležitosti, život pro ni momentálně není procházka růžovou zahradou. S bývalým přítelem Jaromírem Soukupem totiž nevychází zrovna dobře, především pak proto, že mají rozdílné názory ohledně dcery Rozárky.

Strach z únosu

Největší rozpory mezi partnery kupodivu nezpůsobují výchovné metody či režim dítěte, ale fakt, že obličej Rozárky bývá často k vidění na instagramovém účtu Hanychové. Její profil přitom sleduje více než 390 tisíc lidí. Soukup svou ex prý několikrát vyzval, aby dceru na sociální sítě nedávala, ona ho ale neposlechla. Proto se rozhodl, že ji požene k soudu.

Čtěte také: Tatínek číslo dvě se pomátl, říká Agáta Hanychová. Prachař jí zakázal ukazovat dceru

„Ano, je to pravda. Budu to muset řešit předběžným opatřením. Nikdy nevíte, co koho napadne. Svět je plný bláznů,“ vyjádřil se tehdy k záležitosti Jaromír Soukup. Jeho největším strachem přitom má být únos dcery, který ho napadl v souvislosti s jeho majetkem a dluhy. Nyní se ale zřejmě může uklidnit, protože jeho plán vyšel.

Hanychová kroutí hlavou

„Mně dneska přišla taková krásná věc, a to, že nesmím dávat Rózu na Instagram. Protože by jí asi někdo viděl, ač Róza už byla na titulkách několika časopisů jejího tatínka, tak teď nesmí být u mě na Instagramu. Takže teď ji u mě vídat nebudete. Mně je to hrozně líto, ale tak uděláme asi nějaké setkání...“ okomentovala rozhodnutí s notnou dávkou ironie Hanychová na sociálních sítích.

Dcerku naposledy ukázala ještě ve čtvrtek večer, tentokrát si ale dala záležet na tom, aby z jejího roztomilého obličeje nebylo vůbec nic vidět. Na snímku je hlavně ona a její nejstarší syn Kryšpín. Rozárka je zachycena zezadu a ještě ani ne celá. Zdá se tak, že Agáta zpozorněla a ví, co je nyní vzhledem k soudu v jejím nejlepším zájmu.

Když Agáta potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem, způsobila velký poprask. Nikdo to nečekal:

Sdílejte článek
Štítky zákaz Instagram dcera vztahy výchova sociální síť soud Jaromír Soukup Agáta Hanychová předběžné opatření

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.