Celebrity

19. listopadu 2023 11:00

Eliška Reiglová

Tatínek číslo dvě se pomátl, říká Agáta Hanychová. Prachař jí zakázal ukazovat dceru

Je známo, že Jaromír Soukup (54) a Agáta Hanychová (38) se na výchově dcery Rozárky úplně neshodnou. Magnát si nepřeje, aby byla dcera vidět na sociálních sítích a své bývalé partnerce její vystavování jednoduše zakázal. Z nejnovějších slov influencerky vyplývá, že to samé nyní přišlo ze strany jejího exmanžela Jakuba Prachaře (40). Tvrdí, že nesmí ukazovat Miu a velmi ji to rozlítilo.

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel i jejich rozchod. Mezitím za rok a půl, po který spolu tvořili pár, stihli přivést na svět dceru Rozárku. Ta je nyní jediným důvodem, proč spolu musí komunikovat, zároveň se ale neshodnou na tom, jak ji vychovávat.

Jaromír Soukup své bývalé přítelkyni zakázal Rozárku vystavovat na sociálních sítích. „Hanychová se živí jako influencerka a sdílí se svými fanoušky téměř každou minutu svého života. V momentě, kdy ukazuje na Instagramu i jejich dceru Rozárku, Soukup kvůli tomu zuří,“ řekl před časem zdroj deníku Blesk.

Čtěte také: Jakub a David Prachařovi: Kdo z nich čte nesmyslné knihy a po kom zdědili humor?

Agáta, kterou na sociálních sítích sleduje více než 380 tisíc lidí, je maminkou celkem tří dětí. Nejstaršího syna Kryšpína má s Miroslavem Dopitou, k němuž se po rozchodu se Soukupem vrátila. Prostřední dceru Miu má pak s exmanželem Jakubem Prachařem. Právě ten ji nyní také dokázal hodně rozlítit.

Ukazovat už může jen Kryšpína

Ačkoliv Hanychová opakovaně řekla, že o tatíncích svých tří dětí nechce veřejně mluvit ošklivě a jakkoliv je hanit, protože ví, že ve výsledku by to mělo negativní dopad i na potomstvo, občas jí v návalu emocí nějaké to nepěkné slůvko ujede. To se stalo i při jejím sobotním živém vysílání, kde vysvětlovala, proč nenatáčí rodinné výlety jako inspiraci sledujícím.

„Tatínek číslo dvě se taky pomátl a nesmím dávat Miu na Instagram. Nekomentuju, tady pán, který nonstop pracuje. Místo toho, aby s ní byl, tak je s ní chůva a klade si takové podmínky. Je to prostě d*bil, to jsem neřekla, tohle slovo. Tak tam Mia teď nemůže být. A točit výlet s Kryšpínem, kterému je dvanáct. No, nevím,“ řekla naštvaně.

Dlouhodobí sledující Agáty si pamatují, že na sociálních sítích Miu nevystavovala po celou dobu trvání jejího vztahu s Prachařem. Jakmile se jejich cesty rozdělily, fanoušci ji mohli začít na Instagramu vídat poměrně často. Zdá se, že nyní se karta zase na čas obrátí a fotky holčičky budou jen v maminčině telefonu.

Podívejte se na vystoupení Jakuba Prachaře v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.