Celebrity

17. listopadu 2023 09:27

Josef Šťastna

Agáta Hanychová si Mirka Dopitu nevezme. Vyděsily ji miliony, které musela dát Prachařovi

Po nevydařeném vztahu s Jaromírem Soukupem (54) našla Agáta Hanychová (38), snad alespoň na dalších pár let, životní štěstí s Mirkem Dopitou (40), který je otcem společného syna Kryšpína. Někteří lidé čekají, že bude následovat svatba. Agáta se ale do vdavek s Dopitou nehrne a má důvod.

Vypadají spokojeně, vypadají, že si umí vážit jeden druhého, zdá se, že jsou oba poučení z chyb, které udělali v minulosti. Řeč je o Agátě Hanychové a jejím současném partnerovi Dopitovi. Stará láska nerezaví a mezi dvojicí pořád bylo pouto, které představoval hlavně Kryšpín. Právě on má největší radost z toho, že má mámu i tátu pod jednou střechou. Hanychová i Dopita se shodují, že synovi už nesmí ublížit, že současný vztah, který připomíná napojenou nit na starý provázek, berou jako velký závazek.

Není divu, že někteří fanoušci spekulují, že by dvojici slušela svatba. Zejména ženy, které sledují Agátu na jejím Instagramu, už si barvitě představují vyfešákovaného Kryšpína, jak své rodiče doprovází k oltáři. Jenže Agáta se do svatby nehrne.

Navíc není tajemstvím, že domácnost drží hlavně příjmy, které dokáže opatřit podnikavá dcera Veroniky Žilkové. Agáta by si možná představovala, aby její muž byl sympatický jako Mirek a zároveň bohatý jako Soukup. To je ale realitě vzdálené a Agáta už přece jen myslí o pár tahů dopředu.

Mementem je vztah s Prachařem

Agáta už několikrát zažila, když se krásná láska změnila v ohnivou nenávist. Nejbolestivější rozchod prožila s hercem Jakubem Prachařem, se kterým má dceru Miu. To, co připomínalo nejdříve holywoodskou lovestory, končilo spíš jako thriller. Co dvojici definitivně znesvářilo? Byly to peníze.

Agáta a Kuba totiž budovali společné bydlení na pozemku, který pořídila Agáta. Jenže když máte jeden dům a pak se s partnerem nesnesete, tak jeden musí z kola ven. Odešel Prachař, ale Agáta ho musela vyplatit. Dodnes vypráví, že svůj pozemek vlastně zaplatila dvakrát, protože neměla sílu na to, aby s Prachařem vedla tahanice před soudy.

„To, že jsem Jakubovi musela zaplatit za věci, které byly moje, například jsem si svůj pozemek kupovala dvakrát, protože jsem neměla sílu na to se s ním soudit, ačkoli si myslím, že bych to vyhrála, je věc jiná. Ale já radši budu chudší o pár milionů, než abych byla vystresovaná a dostala rakovinu dřív než z těch cigaret,“ prohlásila Agáta v rozhovoru pro magazín Exkluziv.

Hanychová se netají tím, že trn z paty jí vytrhla její maminka. „Dost mi pomohla máma. Dala mi na to půlku a druhou jsem dala dohromady já. Nejhorší pro mě bylo ale vědomí, že jsem mu platila pozemek, který byl prokazatelně můj. Nicméně jsem na sebe pyšná, že mám dům bez hypotéky, kterou jsem doplatila, že jsem vyplatila svého bývalého manžela a stojím na vlastních nohách. Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí. Ať je třeba snídá. Mně se hrozně ulevilo, on už je mi jedno,“ zuřila Agáta v otevřeném rozhovoru.

Hovoří se o tom, že v rámci vyrovnání s Prachařem Agáta zchudla o deset milionů korun. Těch deset milionů je vykřičník, který si Agáta bude pamatovat do konce života. To je důvod, proč zásnubní prsten od Dopity na své ruce nosit opravdu nepotřebuje.

S Agátou Hanychovou jsme chtěli k tématu promluvit, ale není divu, že má nyní novinářů plné zuby – telefon ihned položila.

Podívejte se na vystoupení Jakuba Prachaře v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.