Kordula Stropnická slaví plnoletost. Sestra Agáta ji vzala do salonu, Žilková je dojatá

Kordula Stropnická už oslavuje plnoletost. Z dcery herečky Veroniky Žilkové vyrostla krásná mladá žena. Své narozeniny započala ve zkrášlovacím stylu a od své sestry Agáty Hanychové dostala krásný dárek.

Dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického slaví osmnácté narozeniny. Kordula Stropnická už je dospělá žena a její maminka je z toho pochopitelně naměkko. Na svém Instagramu se rozhodla zveřejnit fotografie z doby, kdy svou dceru nosila v bříšku. Těhotenské snímky doplnila dalšími fotkami v časové posloupnosti a zakončila je aktuálním snímkem krásné Korduly.

Mohlo by vás zajímat: Kordula Stropnická promluvila o vztahu s Damianem. Začalo to dětinsky, přiznala

„Před osmnácti lety to takhle začalo. Od rána jsem dojatá.... Ano, každé narození človíčka je zázrak. Také prožíváte narozeniny svých dětí víc než ty svoje?“ ptala se Žilková svých sledujících na sociální síti. V komentářích pod fotkou se okamžitě začaly hromadit gratulace a narozeninová přání.

Podívejte se, jak Kordula oslavila osmnáctiny:

Od Hanychové dostala Kordula nové vlasy

Agáta Hanychová svou mladší sestřičku vzala na zkrášlovací proceduru do kadeřnictví, kde na ni čekal první dárek v podobě nových vlasů. „Přeju si prodloužení a zahuštění vlasů. Mám je zničené z odbarvování,“ prozradila Kordula v živém streamu na Instagramu u Hanychové s tím, že chce, aby jí to na osmnáctiny slušelo.

Čtěte také: Přítel Korduly Stropnické už patří do rodiny. K narozeninám mu popřála i budoucí tchyně

A jak oslavenkyně popsala svůj pocit z plnoletosti? „Je to depresivní. Už mě vlastně nic nebaví, protože už to všechno budu dělat legálně. Baví nás to, co nesmíme. Teď to budou spíš ty povinnosti, na to se netěším, ale na auto se těším. Stárnu, je to hrozný,“ reaguje Kordula vtipně na otázku své sestry. Následně jí obsluha salonu přinesla prosecco. „Dneska dostaneš poprvé legálně Mimosu k snídani,“ vtipkuje Hanychová. „Ještě jsem ji neměla,“ dodává s potutelným úsměvem Kordula a obě si dělají legraci z toho, že ani jedna netuší, jak chutná prosecco. Svůj narozeninový den tak Kordula započala krásně, co dalšího se chystá, zatím není známo. Jisté ale je, že oslava bude určitě řádná.

Mohlo vám uniknout: 30+ Otázek Veronika Žilková

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková narozeniny celebrity plnoletost Agáta Hanychová Kordula Stropnická

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.