Celebrity

18. srpna 2023 10:00

Josef Šťastna

Kordula Stropnická z chudoby strach nemá. Do kina vyrazila v luxusním outfitu

Stropnický a Žilková, detaily rozvoru

Kordula Stropnická si ráda vyrazí do společnosti po boku sympatického přítele Damiana a alespoň na čas nemusí myslet na to, že její rodiče Martin Stropnický a Veronika Žilková sváděli boj o peníze. Do kina Kordula dorazila v outfitu za zhruba sto tisíc korun. Což je v kontrastu s tím, že se její maminka v posledních letech obávala o ekonomický chod rodiny.

Dlouho očekávanou premiéru Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie si nenechala ujít řada slavných tváří, mezi kterými nechyběla také Kordulka s přítelem Damianem, synem vlivného a bohatého podnikatele.

Kordulka na jaře promluvila o tom, že s Damianem se znají dlouho, je ráda, že vztah jim funguje a užívá si první velkou lásku. Ukazuje se, že mladý muž má nejen bohaté předky, ale také galantní chování a dobré srdce. Kordula je tak v dobrých rukou a radost z toho má také její maminka Veronika Stropnická.

Připravena o dětství

„Je zázrak, že to ta holka vůbec vydržela. Jednou si to s ní nějaký psycholog pěkně vyžere, protože v sobě bude mít někde nahromaděné to, do čeho jsme ji vrhli. Že přišla o dětství a dětskou svobodu,“ vyznala se Žilková v autobiografické knize Dělte dvěma pod vedením spisovatele Petra Macka.

Žilková a Stropnický se nerozváděli v rukavičkách a složitý boj dvou výrazných individualit by se podepsal i na silnějším jedinci, než je mladá slečna. Kordula ale situaci zvládá se ctí. Damian je jí velkou oporou a plní Kordulce sny. Vyrazil s ní například na dovolenou do Řecka a pak do Thajska. U moře či u dobrého jídla v drahé restauraci se domácí problémy zdají alespoň na čas vzdálené a malicherné.

Obavy o peníze sžíraly Žilkovou

Přitom Kordulka moc dobře ví, že exotické dovolené, drahé restaurace nebo oblečky za desítky tisíc nejsou samozřejmostí. Na složitý život jí maminka dobře připravila a Kordula si uvědomuje, že když je člověk jednou nahoře, tak to neznamená, že nemůže sjet dolů a tvrdě narazit. Vždyť její matce se to stalo několikrát a poslední náraz, který přišel od Stropnického, když si na diplomatické misi v Izraeli našel mladší ženu, byl opravdu bolestivý a emočně rozkolísaná Žilková trápení přiznala v řadě rozhovorů.

„Protože jsem se stala matkou samoživitelkou, tak mě moc mrzí, že nemůžu Agátě hlídat tak moc, jak bych chtěla. Musím živit Kordulku a její dva koně, nemohu žít ze svého důchodu, který mi nepokryje ani platbu za plyn. Platím tolik, že na to ten důchod nestačí. Takže musím chodit do práce, jinak bych se Agátě za chůvu přihlásila nejradši já, ale musím se starat o Kordulku. Nejde jen o peníze, ale také ji musím vozit do školy, na závody a pomáhat jí. Dohromady se třemi vnoučaty bych to nezvládla, na to už sílu nemám a prostě bych se bála, ale ráda občas pohlídám,“ svěřila se herečka webu Super.cz s těžkou životní situací.

Přitom realitou je, že Martin Stropnický nějaké peníze navíc mít bude. Proč je boj o šustivé papírky tedy tak náročný? To se chtěla Stropnického zeptat řada novinářů, ale diplomat se k soukromí nevyjadřuje. Můžeme se tedy jen dohadovat, zda by ze své peněženky dokázal utáhnout dovolenou v Thajsku, dva koně, kabelky i výdaje za plyn. Ale Veronika Žilková několikrát zdůraznila, že dlouho ani netušila, v jaké vatě její bývalá láska je.

„Jak jsem se u soudu o výživné naší dcery Korduly dozvěděla – do té doby to pro mě bylo utajené – jeho příjem je 480 tisíc korun měsíčně. Značnou část tvoří jeho vysoký plat,“ prohlásila na začátku tohoto roku herečka pro Blesk, který také spočítal, na jaké finance si Stropnický sáhne.

V kině na Kazmově filmu ale na Kordulce nebylo vidět, že by ji finanční nouze trápila. Web eXtra.cz spočítal, jak drahé kousky na sobě dcera Žilkové a Stropnického měla. Samotné sandálky od Louise Vuittona vyjdou na šedesát tisíc korun. Stejné značky byla i nádherná kabelka. Je vidět, že Damian je oporou nejen duševní, ale také ekonomickou.

Sdílejte článek
Štítky peníze rozvod Veronika Žilková kino chudoba finance Martin Stropnický Kordula Stropnická

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.