Celebrity

17. srpna 2023 12:30

Eliška Reiglová

Přítel Korduly Stropnické už patří do rodiny. K narozeninám mu popřála i budoucí tchyně

Kordula Stropnická (17), dcera herečky Veroniky Žilkové (61) a politika Martina Stropnického (66), se s tajemným Damianem D. poprvé ukázala na veřejnosti na podzim roku 2022. Tou dobou tvořila pár se zámožným chlapcem a milovníkem milionových aut už několik měsíců. Nyní se zdá, že už je její přítel součástí rodiny, k narozeninám mu popřála i potenciální tchyně.

Vztah Korduly Stropnické před časem poprvé vyzradila její sestra Agáta Hanychová. Ve svém živém vysílání jen tak zmínila: „Pozor, včera mi volala. Teda takhle, volal mi její chlapec.“ Byla to právě ochranářská matka Veronika Žilková, která se rozlítila, že její dcera na svou mladší sestřičku vyzradila, že je zadaná.

Damian, s nímž již brzy plnoletá Stropnická už přes rok randí, pochází ze zámožné rodiny, což je znát z jeho outfitů za desítky tisíc korun i profilu na TikToku, kde rád ukazuje lásku k luxusním vozům za několik milionů a nebojí se přiznat, že umí pořádně sešlápnout plyn.

Součást rodiny

Zdá se, že za dobu, kdy Damian s Kordulou chodí, se sblížil i se členy její rodiny. Nyní totiž oslavil 19. narozeniny a jeho přítelkyně nebyla jediná, kdo mu popřál. „Můj jediný. Všechno nejlepší, baby,“ napsala na stories na Instagramu zamilovaná Stropnická. S gratulacemi se pak připojila i její slavná maminka.

„Damiane, kluku mé holky, přeju všechno nejlepší k 19. narozeninám. A díky, jak se o ni hezky staráš,“ napsala Veronika Žilková k fotografii své dcery a jejího přítele, kterou u příležitosti jeho posledních „náctých“ narozenin přidala na Instagram.

Jak vypadá rozvod Stropnického a Žilkové:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková Instagram narozeniny tchýně Kordula Stropnická

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.