Celebrity

13. února 2023 12:20

Eliška Reiglová

Kordula otce rok neviděla. Od osmnácti si soudy s ním povede sama, tvrdí Žilková

Herečka Veronika Žilková (61) neprožívá zrovna příjemnou etapu života. Její rozvod s diplomatem Martinem Stropnickým (66) stagnuje, a to jen kvůli výživnému, kterým se ještě nezabýval soud. Jejich dcera Kordula (17) ale bude už v září plnoletá a podle herečky si tak právní záležitosti bude s otcem řešit sama.

Veronika Žilková se rozvádí s diplomatem Martinem Stropnickým po 17 letech manželství. Složitá rodinná situace zřejmě není příjemná ani pro jednoho z nich. Bohužel se na některých věcech nedokázali domluvit a rozvodové řízení je proto pozastaveno. Tím nejdůležitějším důvodem je, že nepadla žádná dohoda týkající se výživného na společnou dceru.

„Rozvod je pozastaven, protože neproběhl soud o výši výživného. A nevím, proč se manžel nechce domluvit. Z mé strany tam nejsou žádné požadavky, je to normálně vypočítané z výše platu a z toho, že otec ze zákona má dorovnat životní úroveň dítěte podle té své. Kordulce bude v září osmnáct, takže od září už si soudy povede sama,“ řekla Veronika Žilková deníku Blesk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Labyrint lží Josefa Holomáče a Veroniky Žilkové. Kdo mlží o rozvodu?

Po rozchodu manželů vztahy ochladly nejen mezi nimi, ale i mezi Kordulou a jejím otcem. Muž, který byl v životě své dcery přítomný od narození, se distancoval. „Rok se neviděli, a jak jsme se z televize dozvěděly, manžel dostane další velvyslanectví, takže se situace další čtyři roky asi nezmění,“ prozradila herečka.

Kauza Holomáč: Kamarád, nebo partner?

Vztah Veroniky Žilkové a Josefa Holomáče od začátku provází několik různých verzí, nyní se ale vše ještě o trochu zkomplikovalo. Herečka totiž tvrdí, že hudebník nakonec není tak úplně její partner, ale spíš dobrý kamarád, se kterým jen tráví čas a nestydí se ho ukázat veřejně.

Mohlo by vás zajímat: Veronika Žilková bojovala s vážnou nemocí: Lékaři mě zachránili, šlo mi o život

„Nežiju novou etapu s novým partnerem. Mám velmi dobrého kamaráda, kterého znám půl roku a dostal nálepku partner. Chodíme spolu do společnosti, byla jsem s ním na dovolené, ale žádného oficiálního partnera nemám, protože jsem vdaná. A zároveň se mnou nikdo nebydlí, protože hrozně ráda bydlím se svými dětmi,“ řekla redakci Blesku ke svému vztahu s Holomáčem.

Mohlo by vás zajímat: Slavný český fotbalista oznámil, že je gay

Takto herečka o Holomáčovi mluvila poprvé:

Na pořadu dne mělo být dokonce i společné bydlení, zdá se ale, že tato otázka už není aktuální. „Ne, nebudu s někým bydlet, budu bydlet sama se svými dětmi. V nejbližší době to nehodlám měnit. Jsem totiž trochu vdaná. Nemám tak silný žaludek jako můj manžel, abych si domů někoho nastěhovala,“ dodala herečka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.