Celebrity

26. října 2023 14:34

Vanesa Havlíková

Agáta Hanychová je vyčerpaná. Přiznala, že ostatní muži nemají Dopitovi co závidět

Trojnásobná maminka Agáta Hanychová (38) neprožívá v poslední době lehké období. Stará se o nemocné děti, domácnost a na nic jiného jí čas už nezbývá. Na sociálních sítích nyní bývalá modelka přiznala, že by ostatní muži Mirkovi Dopitovi (41) jejich partnerské soužití neměli rozhodně závidět.

Ještě donedávna Agáta ve slepeném vztahu s Dopitou rozdávala úsměvy na všechny strany a bylo vidět, že po rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54), je opět spokojená. S Mirkem podnikali jednu aktivitu za druhou a užívali si společně stráveného času.

Čtěte také: Upřímná zpověď Agáty o rozchodu se Soukupem: Měla jsem tři děti a dvě z toho nešťastné

Nejmladší dceru museli rozdýchávat

Nyní však přišla opět tvrdá realita a influencerka přiznala, že to u ní doma vypadá jako po výbuchu. „Já už nemůžu. Když máte nemocný děti a trochu nezvládáte, jen abyste nebyli v depce,“ svěřila se Agáta Hanychová na sociálních sítích.

Nejmladší dceru Rozárku trápí již více než týden zánět průdušek. „Po týdenním léčení Róza dostala antibiotika. Měla nízkou saturaci, takže nás tam rozdýchávali. Opravdu pěkný, takže nám držte palce,“ prozradila dcera Veroniky Žilkové svým fanouškům v úterý na sociální síti.

Podívejte se na rozhovor s Agátou Hanychovou:

V samém spěchu Hanychová zapomněla na synův svátek

Kromě toho, že jí tedy čas nezbývá na úklid domácnosti, na péči o svůj zevnějšek už ho nemá vůbec. „Já jsem na těch storýčkách tak hnusná... Neměla jsem čas se namalovat a vlastně ani čas na filtr, takže vám děkuju, že se díváte. No nic, jdu uklidit kuchyň,“ vysvětlila trojnásobná maminka.

Přiznala také, že by opravdu nikdo neměl závidět Dopitovi, že s ní opět chodí. „A pro těch pár, co se můžou užárlit na Dopitu, jako vážně byste tohle chtěli?,“ podotkla s úsměvem. A aby toho neměla Hanychová málo, zcela také zapomněla na svátek svého nejstaršího syna Kryšpína, na ten ji upozornila až jedna z fanynek. „Dneska? Ne, vybírám jména, aby nebyla v kalendáři,“ zareagovala influencerka.

Následně ale zjistila, že má jedna ze sledujících pravdu a ona na synovy jmeniny skutečně zapomněla. Nejdříve si oddychla, že ji syn nesleduje, ale poté zjistila, že opak je pravdou. „Tak dobrý, sleduje mě, takže asi budeme kupovat nějaký dárek k svátku,“ prozradila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.