Celebrity

10. října 2023 08:30

Eliška Reiglová

Upřímná zpověď Agáty o rozchodu se Soukupem: Měla jsem tři děti a dvě z toho nešťastné

Jaromír Soukup (54) a Agáta Hanychová (38) sice už pár netvoří, ale stále jsou rodiči teprve několikaměsíční dcery Rozárky. I s ohledem na ni influencerka a modelka dlouho mlčela o tom, co se ve vztahu s mediálním magnátem vlastně stalo a co ho ukončilo. Nyní se na toto téma poprvé otevřeně rozpovídala.

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel i jejich rozchod. Mezitím za rok a půl, po který spolu tvořili pár, stihli přivést na svět dceru Rozárku. Ta je nyní jediným důvodem, proč se spolu ještě musí vídat, a to konkrétně při jejím předávání. Vycházet spolu ale úplně neumějí. Pro eXtra.cz se influencerka rozpovídala o tom, proč se vztah rozpadl.

„Já jsem důvod rozchodu neříkala. Nerada to rozpitvávám. Nedělala jsem to ani s Kubou a nechci to dělat ani s Jaromírem. Nikdy nechci mluvit o tatíncích špatně, protože by to ublížilo jen mým dětem. Myslím si, že spousta žen si stejně jako já vysnila, že vztah se starším partnerem – a s novým miminkem – bude jiný. Že se zapojí do rodiny. Chtěla jsem jen mít kompletní rodinu,“ řekla.

Čtěte také: Byl jsem nemocný a málo se smál, říká Soukup k rozpadu vztahu s Agátou

Nešťastné děti

„Moje děti z předchozích vztahů si nesedly s tatínkem Rozárky. Byla to jednoduchá matematika. Mám tři děti a dvě z toho nejsou šťastné. A jedno je tak malé, že ještě nemůže říct svůj názor. Když vidíš své děti, které se nesmějí a raději odcházejí do svých pokojů, když přichází nový partner, nechceš v tom žít,“ vysvětlila Hanychová, co pro ni bylo impulzem k rozchodu.

Ačkoliv trojnásobná maminka toužila po kompletní rodině, nechtěla této představě obětovat štěstí a pohodu svých dvou starších dětí. Napověděla také, proč Kryšpín a Mia raději zalézali do pokojíčků, než by trávili čas se Soukupem. „Nechci říkat, jak na nás řval. Ublížilo by to Róze. Moje děti se nesmí nikdy cítit v nepohodě.“

Sen o bydlení

Agáta Hanychová má na jednu stranu štěstí, že po rozchodu nemusela řešit bydlení. Dvojice spolu totiž nebydlela. S dětmi Agáta žila a nadále žije ve vile v Suchdole, kam ji Jaromír Soukup pouze jezdil navštěvovat, zatímco sám bydlel ve vlastní vile za Prahou. Společné bydlení zkrátka a jednoduše nevyšlo v době, kdy o to modelka stála.

Čtěte také: Je to zklamání pro všechny. Rodina Hanychové promluvila o jejím rozchodu se Soukupem

„Já jsem s ním chtěla bydlet, myslela jsem si, že budeme rodina, kterou jsem si vysnila. Každý člověk, když jde do nějakého vztahu, to chce takhle. Obzvlášť svobodné matky s dětmi. Nepotřebovala jsem zachránit finančně, že bych neměla kde bydlet, ale doufala jsem, že budeme rodina, která bude společně jezdit na výlety. Nebylo to ale tak, jak jsem si to vysnila,“ přiznala.

Touha po společném bydlení nakonec z její strany postupně vymizela. A stejně tak vymizela vůle vztah nadále zkoušet zachránit. „Já jsem se snažila to udržet co nejdéle především kvůli Rozárce. Když jsem viděla ale své starší děti, tak už ne,“ uznala Hanychová.

Než soud rozhodne ohledně péče o dceru Rozárku, rodiče si ji musí pravidelně předávat podle dočasně určeného režimu. To jsou jediné momenty, kdy se vidí a zřejmě ani pro jednoho nejde o příjemné chvíle. Není toho totiž moc, na čem se shodnou. „Nedokážeme spolu komunikovat jako rodiče. Není to příjemné předávání,“ přiznala trojnásobná matka.

Staronová láska

Pouhý měsíc od rozchodu se Soukupem stačil Agátě k tomu, aby se nejen vzpamatovala, ale rovnou si našla staronovou lásku. Dala se dohromady s Miroslavem Dopitou, otcem svého prvorozeného syna Kryšpína. Na začátku října oba při živém vysílání na Instagramu potvrdili, že znovu tvoří pár. A zdá se, že nyní jsou skutečně spokojení.

„Nebudu říkat, že jsme se do sebe náhle zamilovali. Ani mluvit o tom, jestli jsme zamilovaní. Procházeli jsme oba těžkým obdobím a našli v sobě vzájemnou útěchu. Myslím si, že je to nejrozumnější řešení. Jak se celý národ směje, tak neumím být sama, což přiznávám. Je to tak. Ač jsem sama celou dobu,“ dodala Agáta Hanychová.

Jsou ve vztazích více nevěrní muži, nebo spíš ženy? Odpovídá sexuoložka Laura Janáčková:

Sdílejte článek
Štítky rodina vztah bydlení děti Miroslav Dopita Jaromír Soukup Agáta Hanychová Kryšpín Dopita Mia Prachařová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.