Celebrity

20. října 2023 11:20

Tomáš Durčák

Agáta Hanychová přišla po Soukupovi o dalšího důležitého muže. Zastoupí ho Dopita

Podzim je pro Agátu Hanychovou období velkých životních změn. Nejenže s koncem prázdnin opustila Jaromíra Soukupa, s nímž má dceru Rozárku, ale velmi brzy jej po jejím boku nahradil staronový partner Mirek Dopita. Nyní Agáta ohlásila další velkou změnu, rozešla se se svým letitým manažerem i správcem sociálních sítí. Proč „Pepíno“ končí?

Agáta Hanychová má aktuálně na svém Instagramu téměř 400 tisíc sledujících a vzhledem k počtu marketingových postů, které se zde objevují, sociální sítě pravděpodobně představují nemalou část jejích příjmů. Poděkovat za ně může i svému manažerovi Josefu Koudelkovi, v jehož popisu práce právě rozvoj instagramového impéria Agáty byl.

Drtivá většina dosavadních videí i spoluprací na Agátině Instagramu totiž vznikala právě v režii Koudelky, kterému Agáta neřekla jinak než „Pepíno“. Ten spolupráce sháněl, domlouval, tvořil pro ni obsah a zařizoval i veškerou agendu okolo. Spolupráce trvala řadu let a přerostla i do osobního přátelství, takže Agátě občas také nakoupil nebo ji někam odvezl. Zkrátka rodinný přítel se vším všudy.

Tomu je však nyní zřejmě konec. „S Pepínem jsme se po dlouhé době rozešli pracovně. Zůstává můj kámoš, ale na Instagramu už pro mě nepracuje, takže to teď budu dělat já a občas mi s tím bude pomáhat i pan Dopita, takže všichni buďte trpěliví,“ oznámila ve story na Instagramu svým sledujícím Agáta. Důvod neoznámila, ale nakonec jej vysvětlil sám Josef Koudelka alias Pepíno.

„Od Agáty jsem se rozhodl odejít já. Potřeboval jsem po osmi letech změnu. I nadále zůstáváme v nepracovním kontaktu,“ řekl Koudelka pro Super.cz. Na druhou stranu se nyní naskýtá zajímavá příležitost pro Agátina nového partnera, bývalého hokejistu Miroslava Dopitu, který by teoreticky veškerou Pepínovu agendu mohl převzít a začít své partnerce s dobře rozjetou kariérou influencerky pomáhat.

Pro něco podobného se ostatně letos rozhodl i legendární hokejista Jaromír Jágr, který si manažerku svých sociálních sítí udělal z partnerky Dominiky Branišové. A to do té míry, že ji dokonce oficiálně zaměstnal. Zda půjde Agáta touto cestou také a ponechá si celý svůj byznys se sociálními sítěmi takzvaně „pod vlastní střechou,“ teprve uvidíme.

Na druhou stranu už jen fakt, že jí Mirek Dopita bude s Instagramem a věcmi okolo aktivně pomáhat, naznačuje, jak vážný by vztah mezi nimi mohl být. Ono se ostatně říká, že „stará láska nerezaví“. A z minulosti víme, že ke správě svých sociálních sítí Agáta léta letoucí nikoho kromě svého Pepína nepustila. Že by konečně opravdu ten pravý?

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Sdílejte článek
Štítky rozchod Instagram partner sociální síť Miroslav Dopita Jaromír Soukup manažer Agáta Hanychová Josef Koudelka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.