Agáta Hanychová promluvila o zásnubách. Fanoušci si všimli prstýnku na levé ruce

Agáta Hanychová je momentálně šťastná po boku svého staronového partnera Miroslava Dopity. Na sociálních sítích své sledující informuje o tom, jak spolu rodina tráví čas a vypadá to, že nemůže být spokojenější. Nyní si její fanoušci všimli prstýnku na levé ruce a začali spekulovat o možných zásnubách. Jak se k tomu vyjádřila sama Agáta?

Agáta Hanychová má za sebou turbulentní rok. Nepříjemný rozchod s Jaromírem Soukupem, se kterým má dceru Rozárku, však už překonala. Teď se soustředí především na sebe a svou rodinu. Osud ale občas dokáže pořádně zamíchat kartami. Do života jí opět vstoupila láska, přesněji řečeno otec jejího syna Kryšpína. S Miroslavem Dopitou tvořili pár před více než deseti lety. Po jejich rozchodu žili oba dva s někým jiným.

Mohlo by vás zajímat: Boj o dceru Hanychové eskaluje. Jaromír Soukup chce Rozárku do výhradní péče

Před časem se ale v médiích objevila informace o tom, že se Dopita rozvádí se svou manželkou, se kterou žil na Bali. Ve vztahové krizi se v tu dobu nacházela také Agáta a zdá se, že je jejich trápení spojilo. To ostatně potvrdila i sama modelka. „Nebudu říkat, že jsme se do sebe náhle zamilovali. Ani mluvit o tom, jestli jsme zamilovaní. Procházeli jsme oba těžkým obdobím a našli v sobě vzájemnou útěchu. Myslím si, že je to nejrozumnější řešení. Jak se celý národ směje, tak neumím být sama, což přiznávám. Je to tak. Ač jsem sama celou dobu,“ sdělila Hanychová v rozhovoru pro Extra.cz.

Čtěte také: Do náruče Agáty ho dohnal smutek. Dopita potvrdil, že jeho manželství zničila nevěra

Žádost o ruku?

Agáta Hanychová na sociálních sítích pravidelně sdílí střípky ze svého života. Teď si navíc ke svému osobnímu účtu založila ještě nový profil, který je zaměřený především na rodinu. Modelka na něm chce přidávat praktické tipy na výlety pro děti a se svými sledujícími má vytvořenou komunitu, ve které si vzájemně předávají užitečné rady.

Mohlo vám uniknout: Vztahy Agáty Hanychové. Po rozchodu se Soukupem zbyl v jejím životě opět jen jeden muž

Někteří z jejích fanoušků jsou ale velice pozorní, protože si všimli blyštivého prstýnku na levé ruce. Okamžitě se tak vyrojily spekulace o možných zásnubách s Dopitou. „Tak tady zase probíhá davové šílenství. Holky, tenhle prstýnek, proboha, nosím od té doby, co se narodila Mia. Ten je za Miu,“ uvedla na pravou míru Hanychová. Žádné změny se tedy v tomto směru nekonají, jisté ale je, že je Hanychová opět šťastná.

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.