Agátka to má těžké, brání dceru Žilková. Dopita bude podle ní skvělý náhradní otec

Je známo, že Jaromír Soukup (54) a Agáta Hanychová (38) spolu po rozchodu nevycházejí zrovna nejlépe. Modelka a influencerka se přes vztah už přenesla a dokonce se i vdala, přesto její maminka nyní pocítila potřebu se jí zastat. Veronika Žilková (62) v živém vysílání na nátlak sledujících vysvětlila, jak to celé bylo a proč je ráda, že se Agáta rozhodla pro svatbu.

Stejně nečekaně, jako se na veřejnost dostalo oznámení o vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, přišel i jejich rozchod. Ještě větším šokem pak bylo, že se influencerka rozhodla uspořádat veselku s Miroslavem Dopitou, otcem svého prvorozeného syna Kryšpína. Veronika Žilková se nyní své dcery kvůli událostem roku 2023 zastala.

„Agátka to má těžký. Všechny noviny psaly, že Agátka opustila pana Soukupa. Ne, bylo to tak, že na konci prázdnin pan Soukup řekl, že už s Agátkou nechce být,“ překvapila herečka v živém vysílání na Instagramu všechny, kteří si mysleli, že rozchod prvotně iniciovala její dcera. Nakonec byl ale skutečně nevyhnutelný.

„Možná kdybyste viděli vnoučata po návštěvě pana Soukupa, tak byste taky souhlasili s tím, ať už nejsou spolu,“ vzkázala těm, podle kterých se měli Hanychová s bývalým partnerem snažit vztah slepit, aby jejich dcera Rozárka vyrůstala s oběma rodiči.

Je třeba jít dál

„Všichni se snažíme vychovávat děti, co nejlépe to jde. Někdy ten život zacvičí s námi i dětmi, jak si nepřejeme. Je to cvičení osudu, života. Je důležité to přežít, vydržet a najít řešení, které vždy někdo odnese, ale nejlépe nejméně členů rodiny,“ rozvedla svou myšlenku Veronika Žilková.

V první polovině loňského roku absolutně nic nenasvědčovalo tomu, jak se pro Agátu vše nakonec vyvrbí. Sama by pravděpodobně považovala za blázna toho, kdo by se jí v únoru snažil říct, že za pár měsíců skončí u oltáře po boku Dopity. Podle Žilkové vše dopadlo sice nečekaně, ale dobře.

„Já jsem moc ráda, že se Agátka vdala za Mirka, je to bezvadnej kluk. Nikdo tohle neplánoval, nikdo to nechtěl. Agátka chtěla být s Jaromírem, prostě to nevyšlo a je potřeba jít dál. Mirek je fajn, myslím si, že bude výborný náhradní otec pro všechny děti,“ dodala.

Podívejte se, jak Agáta randila s Jaromírem Soukupem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.