Celebrity

29. prosince 2023 12:46

Josef Šťastna

Agáta Hanychová se zase vdala. Detaily tajné veselky vhání slzy do očí

Agáta Hanychová se znovu vdala. Po nevydařeném manželství s hercem Jakubem Prachařem se rozhodla, že nyní zkusí jít životem po boku Miroslava Dopity. S tímto mužem má syna Kryšpína.

Influencerka Agáta Hanychová si podle webu eXtra.cz vzala Miroslava Dopitu v pátek 29. prosince. Komorní obřad, na který došli jen ti nejbližší, se uskutečnil před dvanáctou hodinou na zámku nedaleko Prahy. Svatbu si nenechala ujít ani Agátina sestra Kordula Stropnická. Obřad si vychutnala také matka nevěsty Veronika Žilková a působila spokojeným dojmem.

Původní termín svatby byl naplánovaný na 23. prosince. S ohledem na tragickou střelbu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze se ale dvojice rozhodla, že svatbu posune. Veselka se tak uskutečnila o týden později.

Když Kryšpín zavelí...

Zajímavé a dojemné jsou detaily utajované veselky. Celý obřad měl totiž pod taktovkou Agátin syn Kryšpín, jehož tatínkem je Miroslav Dopita. Dospívající teenager doprovodil okouzlující maminku k oltáři –⁠ ostatně právě Kryšpín má největší zásluhu na tom, že se jeho rodiče po 12 letech dali znovu dohromady a nyní si dali dokonce novomanželský slib.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Bývalá modelka už dříve uvedla, že další rozchod by byl pro Kryšpína velmi bolestivý. Oba dospělí lidé tvrdí, že ke slepenému vztahu přistupují s velkou pokorou. Na obnovené spojení tak nyní přibylo také úřední razítko a Agáta zřejmě začne používat příjmení Dopitová.

Podle webu eXtra.cz bylo také zajímavé, jak proběhla žádost o ruku. Ty totiž byly rovnou dvě. „Nejdřív jsem žádala já, pak až Mirek,“ svěřila se bulváru spokojená nevěsta.

Podívejte se, jak Agáta randila s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.