Celebrity

29. prosince 2023 12:04

Josef Šťastna

Agáta Hanychová se vdala. Podle bulváru si vzala otce jednoho ze svých dětí

Influencerka a podnikatelka Agáta Hanychová (38) se v pátek tajně vdala. Podle bulvárního webu eXtra.cz si vzala Miroslava Dopitu. Právě s tímto mužem má nejstaršího syna Kryšpína. První veselku Agáta absolvovala s hercem Jakubem Prachařem, manželství skončilo rozvodem. Také Dopita za sebou už jedno nevydařené manželství má.

Influencerka Agáta Hanychová umí stále překvapovat. Podle webu eXtra.cz si nečekaně vzala Mirka Dopitu, který je otcem jejich syna Kryšpína. Svatba se odehrála v pátek 29. prosince krátce před dvanáctou hodinou na zámku nedaleko Prahy.

Původní termín svatby byl naplánovaný na 23. prosince. S ohledem na tragickou střelbu na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze se ale dvojice rozhodla, že svatbu posune. Veselka se tak uskutečnila o týden později.

Celý obřad byl okořeněn jedním opravdu silným gestem. Agátu totiž před oltář doprovodil její dospívající syn Kryšpín. Právě on má velkou zásluhu na tom, že Agáta a Mirek Dopita to po letech odluky zase zkouší slepit.

Agáta už dříve uvedla, že další rozchod by byl velmi bolestivý právě pro Kryšpína. Oba dospělí lidé tvrdí, že ke slepenému vztahu nyní přistupují s velkou pokorou. Na obnovený vztah nyní přibylo také úřední razítko. Agáta zřejmě začne používat příjmení Dopitová.

Agáta má tři děti, každé má vlastního tatínka

Dcera herečky Veroniky Žilkové nikdy nepatřila k ženám, které by se dlouho vzpamatovávaly z rozchodů. Bývalá modelka je známá tím, že jeden muž je v ložnici ještě cítit a už se do ní dere druhý. To byl právě případ Mirka Dopity, který u Agáty doma bydlel, zatímco mediální magnát Jaromír Soukup pracoval na záchraně vztahu. Agáta tak plynule od Soukupa přepnula na Dopitu, kterého už dobře zná.

Přestože se třeba herečka Veronika Žilková zaklínala tím, že Dopita je jen spolubydlící, bulvární novináři už měli jasno, co se u Hanychové opravdu děje. Ta možná začátek staronového vztahu tajila i kvůli ohledům na stárnoucího Soukupa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Před svátky našla Hanychová s Prachařem společnou řeč. Po Štědrém dnu si dceru odveze i Soukup

Šikovná podnikatelka má kromě syna Kryšpína ještě dceru Miu, jejím otcem je herec Jakub Prachař. Třetím potomkem je maličká Rozárka, kterou zplodil právě mediální boss Jaromír Soukup. Také Miroslav Dopita si prošel rozvodem, nevyšlo mu manželství s krásnou Terezou, se kterou zkoušel podnikat na ostrově Bali.

Podívejte se, jak Agáta randila s Jaromírem Soukupem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.