Celebrity

10. prosince 2023 17:54

Šarlota Chmelařová

Kordula Stropnická po náročném rozchodu lásku nehledá. Soustředí se na maturitu

Kordula Stropnická si svou plnoletost užívá plnými doušky. Se sestrou Agátou Hanychovou vyrazila na otevírací party nového baru v Praze. Oběma dámám to moc slušelo. Kordula také uvedla, že nyní vztah nehledá.

Osmnáctiletá Kordula Stropnická má se sestrou Agátou Hanychovou velice hezký vztah. Tráví spolu čas a nejinak tomu bylo i tentokrát. Hanychová svou mladší sestru vyvedla do společnosti, i když Kordula už prý v nově otevřeném baru byla ještě dřív. Oběma to moc slušelo, šmrnc podtrhovaly také kabelky a další luxusní doplňky.

Mohlo by vás zajímat: Kordula Stropnická se rozešla s přítelem. Smazala všechny společné fotky

Je to zhruba měsíc, co se Kordula Stropnická rozešla s přítelem Damianem. Jak je ale vidět, z rozchodu už si už vrásky nedělá a naopak se snaží užívat život a zaměřuje se sama na sebe. Čeká ji maturita a ona chce studiu věnovat patřičnou pozornost.

„Já určitě vztah nehledám. Myslím si, že je důležité, abych si vzala čas sama pro sebe. Letos maturuji, musím se učit a jsem ráda, že se konečně posunu taky někam dál,“ sdělila Kordula v rozhovoru pro eXtra.cz. „Já mám tak chytrou ségru,“ poznamenala se smíchem Agáta, která jen obdivně sledovala, jak to má Kordula v hlavě srovnané.

Rovnováha v životě

Na akci na ni celou dobu jakožto zodpovědná starší sestra dohlížela. „Proto je tady se mnou, já k ní žádného chlapa nepustím,“ poznamenala s humorem Agáta Hanychová. Ve svém věku se Kordula pochopitelně ráda pobaví, hlídá si ale, aby vše bylo dobře vyvážené. „Já udržuju rovnováhu. Přes týden se učím, jsem trošku šprtka a přes víkend to umím pořádně roztočit,“ dodala se smíchem dcera herečky Veroniky Žilkové a Martina Stropnického.

Čtěte také: Kordula otce rok neviděla. Od osmnácti si soudy s ním povede sama, tvrdí Žilková

To, že je mladá blondýnka rozumná, už ostatně dokázala před časem také na sociálních sítích. Tam dala svým fanouškům možnost pokládat jí osobnější otázky. A jak si představuje svou budoucnost? „Být úspěšná a nevyskytnout se v situaci, kdy musím omezit sebe nebo svoje děti z důvodu financí. Mít krásnou, šťastnou rodinu plnou lásky, hodnotnou kariéru, mít všechny, co miluju, kolem sebe. A vrátit vše mojí mamince, která by pro mě udělala první poslední,“ nechala se slyšet Kordula, která touží hlavně po milující a úplné rodině.

Podívejte se, jak Kordula Stropnická oslavila 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková celebrity Martin Stropnický Agáta Hanychová Kordula Stropnická móda

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.