Celebrity

29. listopadu 2023 09:51

Eliška Reiglová

Kordula Stropnická sní o šťastné rodině. Od partnera chce jen lásku, věrnost a respekt

Čerstvě osmnáctiletá Kordula Stropnická vykročila do dospělosti rovným krokem a po rozchodu také s čistým štítem. Stejně jako další členové její rodiny je ohledně svého soukromí otevřená, a proto nechala fanoušky na sociálních sítích, aby jí pokládali nejrůznější dotazy. Na ty pak upřímně odpovídala.

Kordula Stropnická, dcera herečky Veroniky Žilkové a politika Martina Stropnického, je nepopiratelně krásná mladá žena. Před dvěma měsíci oficiálně vkročila do dospělosti, a to rovnou i s prvními dospěláckými starostmi. Po roce vztahu si totiž prošla rozchodem. Jak teď prozradila, tak byť je svobodná a může si užívat, o další známost nyní nestojí.

Láska a rozumné nároky

„To, co má přijít, přijde, ale určitě teď nikoho nevyhledávám. Nejsem typ člověka, co skáče ze vztahu do vztahu. A potřebuji teď čas hlavně pro sebe,“ napsala na Instagramu svým sledujícím, kterým dala možnost jí pokládat nejrůznější dotazy, některé i přímo na tělo.

Až ale nadejde čas a Kordula se rozhodne dát lásce znovu šanci, chce si být jistá, že její partner má vlastnosti, které požaduje. Nejde přitom o nic složitého ani náročného. Co vlastně chce? „Věrnost, lásku, ochotu, respekt, oporu a bezpečí. Miluješ srdcem, ne očima,“ prozradila.

Úspěch a rodina

Leckdo by si mohl myslet, že někdo tak mladý bude snít ve velkém a ne zrovna skromně. Že bude chtít procestovat svět, odstěhovat se někam do exotiky nebo třeba vyhrát v loterii. Když se ale Stropnická rozepsala o tom, co je jejím největším snem, držela se překvapivě při zemi a ukázala, že je rozumná.

„Být úspěšná a nevyskytnout se v situaci, kdy musím omezit sebe nebo svoje děti z důvodu financí. Mít krásnou, šťastnou rodinu plnou lásky, hodnotnou kariéru, mít všechny, co miluju, kolem sebe. A vrátit vše mojí mamince, která by pro mě udělala první poslední,“ dodala.

Nejmladší dcera Veroniky Žilkové oslavila přednedávnem 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková láska rodina Instagram vztah Martin Stropnický Kordula Stropnická věrnost

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.