Celebrity

29. listopadu 2023 09:51

Eliška Reiglová

Kordula Stropnická sní o šťastné rodině. Od partnera chce jen lásku, věrnost a respekt

Čerstvě osmnáctiletá Kordula Stropnická vykročila do dospělosti rovným krokem a po rozchodu také s čistým štítem. Stejně jako další členové její rodiny je ohledně svého soukromí otevřená, a proto nechala fanoušky na sociálních sítích, aby jí pokládali nejrůznější dotazy. Na ty pak upřímně odpovídala.

Kordula Stropnická, dcera herečky Veroniky Žilkové a politika Martina Stropnického, je nepopiratelně krásná mladá žena. Před dvěma měsíci oficiálně vkročila do dospělosti, a to rovnou i s prvními dospěláckými starostmi. Po roce vztahu si totiž prošla rozchodem. Jak teď prozradila, tak byť je svobodná a může si užívat, o další známost nyní nestojí.

Láska a rozumné nároky

„To, co má přijít, přijde, ale určitě teď nikoho nevyhledávám. Nejsem typ člověka, co skáče ze vztahu do vztahu. A potřebuji teď čas hlavně pro sebe,“ napsala na Instagramu svým sledujícím, kterým dala možnost jí pokládat nejrůznější dotazy, některé i přímo na tělo.

Až ale nadejde čas a Kordula se rozhodne dát lásce znovu šanci, chce si být jistá, že její partner má vlastnosti, které požaduje. Nejde přitom o nic složitého ani náročného. Co vlastně chce? „Věrnost, lásku, ochotu, respekt, oporu a bezpečí. Miluješ srdcem, ne očima,“ prozradila.

Úspěch a rodina

Leckdo by si mohl myslet, že někdo tak mladý bude snít ve velkém a ne zrovna skromně. Že bude chtít procestovat svět, odstěhovat se někam do exotiky nebo třeba vyhrát v loterii. Když se ale Stropnická rozepsala o tom, co je jejím největším snem, držela se překvapivě při zemi a ukázala, že je rozumná.

„Být úspěšná a nevyskytnout se v situaci, kdy musím omezit sebe nebo svoje děti z důvodu financí. Mít krásnou, šťastnou rodinu plnou lásky, hodnotnou kariéru, mít všechny, co miluju, kolem sebe. A vrátit vše mojí mamince, která by pro mě udělala první poslední,“ dodala.

Nejmladší dcera Veroniky Žilkové oslavila přednedávnem 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková láska rodina Instagram vztah Martin Stropnický Kordula Stropnická věrnost

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.