Celebrity

8. listopadu 2023 11:46

Eliška Reiglová

Kordula Stropnická se rozešla s přítelem. Smazala všechny společné fotky

Čerstvě osmnáctiletá Kordula Stropnická vkročila nejen do dospělosti, ale také do nové životní etapy. Po více než roce vztahu se rozešla s partnerem Damianem, s nímž ještě nedávno dávala na sociální sítě zamilované fotografie. Ty jsou teď všechny pryč.

Kordula Stropnická, dcera herečky Veroniky Žilkové a politika Martina Stropnického, se s tajemným Damianem D. poprvé ukázala na veřejnosti na podzim roku 2022. Tou dobou tvořila pár se zámožným chlapcem a milovníkem drahých aut už několik měsíců. Nyní se jejich cesty rozešly, paradoxně s příchodem její dospělosti.

„Byl to docela dlouhý proces. Známe se tři roky. Začalo to dětinsky s brekem, hádkami, zlomeným srdcem. Před půl rokem jsme to dali dohromady a je to hezké. Je to moje první láska,“ řekla tehdy ke vztahu, který vyplul na povrch poté, co se s Damianem ukázala na galavečeru Clash of the Stars.

Nečekaný rozchod

Damian pochází ze zámožné rodiny, což je znát z jeho outfitů za desítky tisíc korun i profilu na TikToku, kde rád ukazuje lásku k luxusním vozům za několik milionů a nebojí se přiznat, že umí pořádně sešlápnout plyn. Nic z toho ovšem nestačilo k tomu, aby si mladičkou Kordulu udržel.

Ač byl dnes již někdejší páreček nedávno na dovolené v Thajsku, dnes už na profilu Stropnické nejsou k nalezení žádné společné fotky. Těch přitom bylo mnoho. „Život je plný lekcí a tuhle už mám za sebou,“ potvrdila Super.cz Kordula nečekaný rozchod.

Nejmladší dcera Veroniky Žilkové oslavila přednedávnem 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková láska Thajsko TikTok Martin Stropnický oděv Kordula Stropnická

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.