Celebrity

8. listopadu 2023 11:46

Eliška Reiglová

Kordula Stropnická se rozešla s přítelem. Smazala všechny společné fotky

Čerstvě osmnáctiletá Kordula Stropnická vkročila nejen do dospělosti, ale také do nové životní etapy. Po více než roce vztahu se rozešla s partnerem Damianem, s nímž ještě nedávno dávala na sociální sítě zamilované fotografie. Ty jsou teď všechny pryč.

Kordula Stropnická, dcera herečky Veroniky Žilkové a politika Martina Stropnického, se s tajemným Damianem D. poprvé ukázala na veřejnosti na podzim roku 2022. Tou dobou tvořila pár se zámožným chlapcem a milovníkem drahých aut už několik měsíců. Nyní se jejich cesty rozešly, paradoxně s příchodem její dospělosti.

„Byl to docela dlouhý proces. Známe se tři roky. Začalo to dětinsky s brekem, hádkami, zlomeným srdcem. Před půl rokem jsme to dali dohromady a je to hezké. Je to moje první láska,“ řekla tehdy ke vztahu, který vyplul na povrch poté, co se s Damianem ukázala na galavečeru Clash of the Stars.

Nečekaný rozchod

Damian pochází ze zámožné rodiny, což je znát z jeho outfitů za desítky tisíc korun i profilu na TikToku, kde rád ukazuje lásku k luxusním vozům za několik milionů a nebojí se přiznat, že umí pořádně sešlápnout plyn. Nic z toho ovšem nestačilo k tomu, aby si mladičkou Kordulu udržel.

Ač byl dnes již někdejší páreček nedávno na dovolené v Thajsku, dnes už na profilu Stropnické nejsou k nalezení žádné společné fotky. Těch přitom bylo mnoho. „Život je plný lekcí a tuhle už mám za sebou,“ potvrdila Super.cz Kordula nečekaný rozchod.

Nejmladší dcera Veroniky Žilkové oslavila přednedávnem 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková láska Thajsko TikTok Martin Stropnický oděv Kordula Stropnická

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.