Linda Rybová se v domácnosti nezastaví. Dělá až pět jídel denně, pochvaluje si Prachař

Linda Rybová a David Prachař v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Linda Rybová (47) vychovává s manželem, hercem Davidem Prachařem (64), tři děti. Během talkshow s Honzou Dědkem promluvili o tom, jak to u nich doma chodí, i jak si herec pojistil posmrtný život.

„Vždycky se těším, že jdou David s Františkem na fotbal, protože nemusím vařit, oni mají řízky na Slavii a my si s holkama pustíme nějaký film a jsme fakt rády. Já jinak furt vařím, ale nechci o tom mluvit, stačí, že to furt dělám,“ popsala herečka Linda Rybová, kterou můžete znát například ze seriálu Zákony Vlka.

Mohlo by vás zajímat: Linda Rybová je jedna z nejhezčích babiček v republice, tvrdí Jakub Prachař

S vařením to nemá Linda Rybová jednoduché

„Já uvařím jednou za deset let a je to pro děti velký zážitek. Pamatují si to,“ pochlubil se David Prachař. „To je strašně podlý, vaří jednou za deset let, ale udělá něco opulentního. Vyfotí to a rozešle ty fotky celé rodině a všichni jsou z toho per plex. Děti z toho mají zážitek. A deset let o tom mluví. A já přitom vařím furt, ale žádný fotky, žádný obdiv. Nic, nula,“ povzdechla si Linda Rybová.

„Máme tři děti a každý jí něco jiného. Já se vždycky nějak přiřadím. Takže Linda dělá čtyři nebo pět jídel, aby byl výběr. To jí musím pochválit, protože to je hezký,“ ocenil svoji ženu herec s tím, že Linda ještě častěji uklízí.

Kromě Prachaře s Rybovou se v 7 pádech Honzy Dědka představila také herečka Táňa Pauhofová.

Práci mají s manželem rozdělenou

„Moje děti pro mě mají novou přezdívku a říkají mi „slídil“. Protože pořád vysávám a uklízím a oni tomu říkají, že slídím. Ale někdy mi to dělá dobře tyhle fyzické činnosti. Já mám vnitřky, David vnějšky. On furt seká trávu, ale i cizí zahrady i cizí prostory. Vidíme ho, jak odjíždí na traktoru. A teď pořád hrabe. A jak byl covid, tak zase pořád vyřezával. Tak jsem mu udělala takovej ateliérek. Máme teď hodně dřevěných soch, krásných. My jsme ho moc neviděli, to bylo taky fajn,“ zavzpomínala Rybová.

„Dělal jsem třeba sochu Jana Nepomuckého, toho jsem dělal pro Ondru Pavelku. On má na Dražově takovou studánku. Protože je mu 65 a chce, aby nahoře věděli, že vyčistil studánku. To jsem mu trochu záviděl, že se mnou to taky brzy může fláknout, tak jsem mu k té studánce udělal toho Jana Nepomuckého, aby nahoře taky viděli. Člověk si to musí už zaživa tam nahoře připravit,“ vysvětlil Prachař v 7 pádech Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.