Celebrity

31. července 2023 16:40

Eliška Reiglová

Za volantem je jako doma. Umím řídit i kamion, chlubí se Táňa Pauhofová

Táňa Pauhofová v 7 pádech Honzy Dědka

Táňa Pauhofová (39) působí jako velmi jemná žena, nebojí se ale chopit ani úkonů, jejichž vykonávání je typické spíš pro muže. Ač nemá ráda něco tak malého a neškodného, jako je telefon, když dostane příležitost řídit kolos, neodmítne. Prozradila, že už jí doma chybí jen jedna věc a promluvila také o svém problému s komunikací.

Táňa Pauhofová, celým jménem Tatiana Pauhofová, se narodila v srpnu roku 1983 v Bratislavě. Po gymnáziu vystudovala Vysokou školu múzických umění ve svém rodném městě, první roli ale získala už ve 12 letech. Působí především jako filmová a divadelní herečka, cizí jí ale není ani dabing. Vyřizovat jakékoliv hovory, ať už kvůli práci, nebo jiné, jí ale dělá problém.

Notorická nezvedačka

Mezi lidmi ze svého okolí je oblíbená herečka známá tím, že nezvedá telefony. Tento druh komunikace jí zkrátka není pohodlný a nedělá jí dobře. Přiznala ovšem, že na tomto konkrétním problému se snaží už nějakou dobu pracovat.

„Jsem učebnicový příklad pro psychoterapeuta. Velmi dobře spolupracuju. Nejvíc jsme pracovali na tom, abych se nesnažila odpovědět na všechno. Umím komunikovat s lidmi, jen nerada telefonuju. To je celé. Není mi to příjemné,“ řekla v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý večer na Primě.

Láska k motorům

Ve filmech je Táňa Pauhofová obvykle křehkou květinkou, která buď lásku hledá, nebo se vzpamatovává z té nešťastné. Málokdo si ji proto dovede představit za volantem kamionu. Její schopnosti přitom sahají v tomto ohledu dost daleko.

„Mě baví řídit cokoliv, umím řídit i kamion. Při práci se dostávám k tomu, že musím umět obsluhovat různé dopravní prostředky, dostanu rychlokurz. Nebo k některým zbožím nedostanete odvoz, ale nabídnou vám klíčky od dodávky, abyste si to odřídili sami. Tak nezbývá nic jiného než si to odřídit,“ svěřila.

Čtěte také: Encefalitida bez klíštěte? Žena popsala, jak kvůli nečekané nemoci přišla o řidičák

Ke štěstí herečce momentálně chybí jen ještě trochu zaplnit garáž. „Ještě bych chtěla motorku, to mě láká. Můj otec je vášnivý motorkář, vyrůstala jsem u motorek, tak se to asi nějak přirozeně přesunulo na mě,“ dodala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.