Celebrity

30. března 2023 14:00

Eliška Reiglová

Táňa Pauhofová ukázala tvář rozkošné dcery. Malá Míla roste jako z vody

Slovenská herečka Táňa Pauhofová (39) přivedla v loňském roce na svět svého prvního potomka. Pohlaví a jméno nějakou dobu tajila, nakonec ale prozradila, že má dcerku, kterou pojmenovala Míla. Ač si potrpí na soukromí, nyní ukázala fotografii, na které se její krásná holčička usmívá jako sluníčko.

Táňa Pauhofová si už téměř půl roku užívá mateřské povinnosti. O narození vytouženého dítěte informovala v loňském roce na svém Instagramu, kam přidala fotografii ručičky novorozeného miminka. Tou dobou neprozrazovala žádné detaily a první momenty po boku dcerky si tak vychutnávala bez přehnané pozornosti.

Čtěte také: Znaková řeč batolat prohlubuje vztah dítěte a rodiče. Může urychlit i nástup řeči

O deset let mladšího hudebního producenta a skladatele Jonatána Pastirčáka potkala talentovaná herečka v roce 2018 ve Slovenském národním divadle a o tři roky později se za něj tajně provdala. Když Pauhofová otěhotněla, partneři se k požehnanému stavu příliš nevyjadřovali a v soukromí se těšili, až se stanou rodiči.

Krásná dcerka

Že holčička roste jako z vody a krásně prospívá, je jasné díky tomu, že se Táňa Pauhofová pochlubila novou fotografií. Na té se malá Míla usmívá jako sluníčko od ucha k uchu. Vzhledem k tomu, že dcerku herečka ukazuje jen sporadicky, začalo pod fotografií přibývat mnoho milých komentářů od kolegů i fanoušků.

Nový život

Pro Táňu Pauhofovou, která se jako slovenská herečka dočkává velkých kariérních úspěchů ve své vlasti i v České republice, je mateřství skoro jako nová dimenze. Role maminky je jiná než ty, kterých se ujímala doposud, a myslí si, že na některé věci si bude zvykat dlouho.

„Má to všechny barvy duhy. Jsem nadšená i vystrašená. Denně se učím být matkou. Nejtěžší na tom všem je asi ten nový, zvláštní a velký strach, který tu bude už navždy. Takže mám co dělat, abych se s tím naučila žít,“ vysvětlila Pauhofová v rozhovoru pro slovenský deník Nový čas.

Jak si Táňa Pauhofová užívala těhotenství?

Sdílejte článek
Štítky dítě miminko Instagram dcera herec Česko Táňa Pauhofová Jonatán Pastirčák

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.