Táňa Pauhofová poprvé ukázala obličej roztomilé dcery. Z fotografie čiší láska

Oblíbená slovenská herečka Táňa Pauhofová (39) po delší době ukázala svou holčičku světu. S manželem Jonatánem Pastirčákem (29) si užívají společné chvíle s malou dcerkou, která jim dělá každým dnem radost.

Hrdá maminka Táňa Pauhofová se stala poprvé maminkou ve svých devětatřiceti letech. Na začátku října se jí narodila rozkošná holčička, kterou se rozhodla nyní poprvé ukázat světu.

„Nejvíc lásky po celý rok všem,“ napsala herečka k fotografii na svých sociálních sítích, kde poprvé ukazuje obličej malé dcerky.

Po zveřejnění snímku se ihned začala objevovat přání a nadšené komentáře. „Krásná rodina, přejeme jen to nejlepší,“ napsala jedna ze sledujících. „Malá je krásná, všem jen to dobré,“ přidala se další fanynka.

Malou holčičku má maminka s o deset let mladším hudebním producentem a skladatelem Jonatánem Pastirčákem. Dvojice se potkala v roce 2018 ve Slovenském národním divadle a o tři roky později se Táňa s Jonatánem tajně vzali. Několik měsíců na to Pastirčák oznámil těhotenství Pauhofové a pochlubil se i jménem malé dcerky. „Jsem velmi hrdý otec. Jsem hrdý na svá dvě nejstatečnější děvčata. Táňa a Mila,“ řekl a webu pluska.sk tehdy prozradil, že se stal otcem dcery.

Táňa Pauhofová si celé těhotenství velmi užívala:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.