Sabina Laurinová dostala od kolegů k narozeninám tolik květin, že je sama neunesla

Svatba Alice a Mártyho – ZOO (190)

Sabina Laurinová a Jana Švandová při natáčení dalšího dílu oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady právě řešily život rodiny Novotných, když se na scéně nečekaně a s písničkou na rtech objevila Michaela Pecháčková a popřála Sabině k narozeninám.

S takovým přáním k narozeninám od svých kolegyň a seriálové rodiny ze zoo Sabina Laurinová, kterou nyní v ději čekají vdavky, nepočítala.

„Sábě přeji, ať jsou její dny plné krásných překvapení a milých lidí. Sabina to vůbec nečekala, tajila jsem to i před Janou Švandovou. Věděl o tom jen ten, kdo měl, a krásně to vyšlo. Když jsem vešla do záběru, Sába vůbec netušila, co se děje. Ten výraz byl k nezaplacení. Měla radost a o to tu šlo. Je fajn, když druhému můžete udělat hezký den,“ prozrazuje Michaela Pecháčková, jak probíhala oslava na place seriálu ZOO, který můžete sledovat v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě nebo na prima+.

„Já Sábě přeji hlavně pevné zdraví, to ostatní už má nebo to přijde. Víc není potřeba. Jen to zdraví, obzvláště teď, když tu s tím tak bojuje, ale natáčí a je to krásné,“ usmívá se Jana Švandová, její seriálová tchyně. A co sama oslavenkyně? Sabina Laurinová, která tráví poslední týdny na natáčení ZOO se zraněnou rukou, byla z oslavy zaskočená.

Čtěte také: Pecháčková a Bilina v láskyplném objetí. Nejkrásnější seriálový pár září při focení

„Pro mě to bylo velké překvapení, protože den narození už proběhl. Jakmile se ozvala písnička, smála jsem se a květin bylo tolik, že jsem je nemohla ani unést. Moc mě to potěšilo. Bylo to tak krásné, že se díky tomu snad i brzo vyléčím. Všechno jsem si s pomocí ostatních a levé ruky odnesla domů. Děkuji za krásné květiny a děkuji svým kolegyním. Je to pro mě krásná tradice, ale dnes jsem ji opravdu nečekala. Udělalo mi to velikou radost, ruka se hned lepší a už se blížím k rehabilitacím,“ prozradila Sabina Laurinová, která měla opravdu co dělat, aby narozeninová překvapení odvezla domů.

Poslechněte si více ze života herečky Sabiny Laurinové v rozhovoru s Honzou Dědkem z jeho talkshow.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.