Svatbu Alice a Mártyho naruší Břéťa. Podvodníka si odvede policie

Všechno se mění – ZOO (190)

Sabina Laurinová a Martin Preiss stanou coby Alice a Márty před oltářem. To, čeho se celá rodina Novotných obávala, se stane skutečností. Michaela Pecháčková je jako Sid zklamaná a ztrácí víru, že by se na poslední chvíli udál nějaký zázrak a sňatku by se zabránilo. Naštěstí jedna z obelhaných přinese zásadní důkaz a pro ženicha Mártyho si přijde policie. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Svatební přípravy i nervozita vrcholí. Také proto, že Pivoňkovi docházejí peníze, které mu Alice na svatbu dala, protože část z nich musel použít na splacení dluhů. Alice dostává od Sidonie v podání šarmantní Jany Švandové ultimátum, ale ta se rozhodne jít za hlasem svého srdce. „To tak bývá. A jestli to bude cesta rovná, nebo bude zakopávat? To přece nemůžu prozradit. Snad jen to, že konec bude pro Alici nečekaný,“ naznačuje nevěsta Sabina Laurinová.

Sama herečka si před kamerou už pár svateb zažila. „Naposledy jako Mery v Modrém kódu. Taky jsem se vdávala v pohádkách, na divadle…“ V tomhle má Sabina oproti Martinu Preissovi náskok. „Udělal jsem si ve Dvoře Králové dva hezké dny. Odpočinul jsem si a završil to bonusem. Ano, beru to jako takový bonus, že si beru Sabinu. Ještě jsem si ji před kamerou nebral. Několikrát jsme spolu byli v láskyplném vztahu v různých jiných seriálech, ale svatbu jsme ještě neměli,“ prozrazuje coby sňatkový podvodník Preiss a usmívá se přitom směrem k nevěstě. „Víte, že jsem se nikdy před kamerou neženil? Sabina je tedy první. Nedávno jsem na svatbě byl, takže to mám odkoukané. Ženil se můj bratranec a bylo to krásné,“ vypráví herec.

Správné nevěstě nesmí chybět svatební šaty a kytice. „Šaty se vybíraly dopředu, Zuzka Straková je přinesla a byla jsem spokojená. Nebylo to tak, že bych je viděla až ten den. Na tu chvíli to bylo fajn. Kytice byla krásná a jako odměnu po tom dlouhém dni jsem si ji mohla odnést domů. Takže se mnou jela zpátky do Prahy a doma vyzdobila byt,“ prozrazuje seriálová Alice, která stane před oltářem v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Natáčení takových dní je svátek spíš pro přihlížející, pro ty, co jsou za kamerou, a komparz. Je to elegantní, hezké a lidi takové natáčení mají rádi,“ říká starostlivá maminka Sabina Laurinová alias Alice.

Čtěte také: Král Karel III. s Camillou oslavili výročí svatby. Lásku Britů si královna nakonec získala

„Na svatbě jsem byla několikrát jako host, dokonce jsem byla i za svědka. My herci to bereme jako každý jiný den, i když… Síla toho okamžiku na vás na vteřinu zapůsobí. Teď se tu něčemu upisujete a slibujete. Je to odpovědnost, ale ta vás přejde, hned jak se řekne stop!“ popisuje Sabina Laurinová svoje svatební natáčení, které pro ženicha skončí dost nepěkně. Na takovou svatbu zřejmě nezapomene nikdo z přítomných.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.