Kamil zahnal Dominiku do úzkých. Potvora chce utéct a škemrá o pomoc u Charlieho

Dominika se snaží zdrhnout – ZOO (189)

Jan Kopečný dosáhl coby Kamil svého a dostal nevlastní sestru Dominiku v podání Denisy Nesvačilové na kolena. S úsměvem na tváři ji vydírá a podlými manévry se snaží přimět k poslušnosti. To se však rusovlásce příčí natolik, že hodlá prásknout do bot a o pomoc s útěkem žádá Marka Němce jako Charlieho. Co na její prosbu řekne? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Když Denisa Nesvačilová vstoupila jako tajemná Dominika do děje oblíbeného seriálu, hýřila penězi i sebevědomím. Aby ne. Všechno jí hrálo do karet a každý svůj tah měla dokonale připravený. Od počátku se řídila jedním zákeřným plánem za druhým, a tak se jí dařilo uskutečňovat, co si zamanula. Jenže cestou k ovládnutí města naštvala celkem dost lidí, kteří zrzavé mrše její podrazy nyní sečetli.

Dominika se v ZOO pokusí o útěk

I když se ji kvůli rozpadu vztahu s Katkou snažil všemožně nachytat především Charlie, je to nakonec Kamil, který Dominiku dostal na dno. Přechytračil ji a šikovně obral o veškerá práva k rodinným firmám. Nemanželská Ovčíkova dcera tak zhodnotí, že je načase uznat prohru a zmizet. Kamil na to má ovšem jiný názor a v útěku ji zastaví. „Nepřeju si, abys někam jezdila. Máme tady spoustu práce. Musíme dostat tátu z vězení,“ svěřuje Dominice následné kroky v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Neexistuje způsob, jak bys mě tady udržel,“ opáčí mu sebejistě sestra. Jenže chyba lávky. Kamil moc dobře ví, co dělat a jak si zrzavou potvoru podmanit. „Dáš mi klíče od auta. Je firemní a ty nemáš žádný nárok na jeho užívání,“ upozorňuje na fakt, že teď je tu pánem on a jejich role se otočily.

Dominika ale nevlastního bratra, jemuž v minulosti klidně výhrůžně zlomila prst, poslouchat nehodlá. Odmítá plnit jeho příkazy a podvolovat se mu. Zajde poprosit o pomoc dokonce i Charlieho, v jehož pasti přitom sama polonahá nedávno skončila. „Pomoz mi utéct. Potřebuju odletět na Bali. Musím zmizet,“ žádá ho a přizná mu, že ji Kamil vydírá. „Jaké to je ochutnávat svoji vlastní medicínku?“ culí se spokojeně Charlie, jenž Dominiku záhy vyprovodí s nepořízenou. Povede se jí nakonec nějak odcestovat? Nebo ji má Kamil zcela v hrsti?

Čtěte také: Oblíbená turistická destinace dělá „úklid“: Přichystala tvrdý zákaz, a to výhradně pro cizince


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.