Kamil zahnal Dominiku do úzkých. Potvora chce utéct a škemrá o pomoc u Charlieho

Dominika se snaží zdrhnout – ZOO (189)

Jan Kopečný dosáhl coby Kamil svého a dostal nevlastní sestru Dominiku v podání Denisy Nesvačilové na kolena. S úsměvem na tváři ji vydírá a podlými manévry se snaží přimět k poslušnosti. To se však rusovlásce příčí natolik, že hodlá prásknout do bot a o pomoc s útěkem žádá Marka Němce jako Charlieho. Co na její prosbu řekne? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Když Denisa Nesvačilová vstoupila jako tajemná Dominika do děje oblíbeného seriálu, hýřila penězi i sebevědomím. Aby ne. Všechno jí hrálo do karet a každý svůj tah měla dokonale připravený. Od počátku se řídila jedním zákeřným plánem za druhým, a tak se jí dařilo uskutečňovat, co si zamanula. Jenže cestou k ovládnutí města naštvala celkem dost lidí, kteří zrzavé mrše její podrazy nyní sečetli.

Dominika se v ZOO pokusí o útěk

I když se ji kvůli rozpadu vztahu s Katkou snažil všemožně nachytat především Charlie, je to nakonec Kamil, který Dominiku dostal na dno. Přechytračil ji a šikovně obral o veškerá práva k rodinným firmám. Nemanželská Ovčíkova dcera tak zhodnotí, že je načase uznat prohru a zmizet. Kamil na to má ovšem jiný názor a v útěku ji zastaví. „Nepřeju si, abys někam jezdila. Máme tady spoustu práce. Musíme dostat tátu z vězení,“ svěřuje Dominice následné kroky v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Neexistuje způsob, jak bys mě tady udržel,“ opáčí mu sebejistě sestra. Jenže chyba lávky. Kamil moc dobře ví, co dělat a jak si zrzavou potvoru podmanit. „Dáš mi klíče od auta. Je firemní a ty nemáš žádný nárok na jeho užívání,“ upozorňuje na fakt, že teď je tu pánem on a jejich role se otočily.

Dominika ale nevlastního bratra, jemuž v minulosti klidně výhrůžně zlomila prst, poslouchat nehodlá. Odmítá plnit jeho příkazy a podvolovat se mu. Zajde poprosit o pomoc dokonce i Charlieho, v jehož pasti přitom sama polonahá nedávno skončila. „Pomoz mi utéct. Potřebuju odletět na Bali. Musím zmizet,“ žádá ho a přizná mu, že ji Kamil vydírá. „Jaké to je ochutnávat svoji vlastní medicínku?“ culí se spokojeně Charlie, jenž Dominiku záhy vyprovodí s nepořízenou. Povede se jí nakonec nějak odcestovat? Nebo ji má Kamil zcela v hrsti?

Čtěte také: Oblíbená turistická destinace dělá „úklid“: Přichystala tvrdý zákaz, a to výhradně pro cizince


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.