Dominika je na dně. Kamil ji přechytračí, Charlie se jen směje

Dominika na dně – ZOO (188)

Denisa Nesvačilová dostane jako Dominika pěkně za vyučenou. Čeho je moc, toho je příliš, a tak se její kumpán obrátí proti ní a pomůže Janu Kopečnému coby Kamilovi dostat rusovlasou mrchu na kolena. Nepomůže jí škemrání o pomoc u Charlieho v podání Marka Němce. Ten se jí akorát vysměje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Dosud věrný a spolehlivý nohsled vrazí Dominice kudlu do zad. Jejího povýšeného chování a neohleduplného jednání má plné zuby, a tak se po prvotních pochybách přikloní na stranu jejího nevlastního bratra Kamila a začne s ním spolupracovat. Zatímco rusovlasá potvora vyřizuje telefonát a snaží se napadnout výsledek výběrového řízení, při němž ji Albert s dvojčaty pěkně sejmul, dá jí podepsat zdánlivě neškodné dokumenty. Jenže vše je pečlivě promyšlené.

„Takhle by ses se mnou neměla bavit. Víš přece, že ti můžu zničit život, když jsem tě nahradil v představenstvu tátova ‚eseróčka‘,“ usmívá se potutelně Kamil, když ho Dominika hrubě odpálkuje a nechce s ním mluvit. „Přišel jsi ze sebe dělat ještě většího vola, než jsi?“ ptá se ho sebevědomě nevlastní sestra v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Když však spatří svůj podpis na listině o rezignaci a převodu pravomocí na mladého Ovčíka, úsměv jí na tváři ztuhne. Překvapeně zalapá po dechu a odmítá tomu uvěřit.

Podraz v ZOO

Tím však triumf Kamila, jemuž v minulosti zlomila prst a dávala mu ustavičně najevo, kdo je tu pánem, nekončí. „Chtěl jsem s tebou ale hlavně mluvit o tom druhém papíru, ve kterém jsi navýšila základní jmění firmy o pět milionů korun. A já se tě ptám, kde ty peníze jsou,“ pokračuje spokojeně ve své vítězné jízdě a Dominičinu potupu si náramně užívá.

Čtěte také: Podvodníci v Česku mají novou metodu, jak obrat občany o peníze. Vydávají se za úředníky

Není divu, že je zrzavá mrcha, jež vždy měla v záloze nějaký zákeřný plán, totálně na dně. A to dokonce tak moc, že přijde škemrat o pomoc k Charliemu. „Chvilku jsem nedávala pozor a Kamil toho využil. Je teď ve vedení všech rodinných firem místo mě. Od všeho mě odříznul,“ přizná podnikateli, který se tomu jen směje a možnost jakékoliv spolupráce okamžitě zavrhne. Právě kvůli intrikám Dominiky a jejich společné noci přišel o svou lásku Katku, a na to se jen tak nezapomíná.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.