Haďák je nezvěstný. Sid z jeho zmizení podezřívá Mártyho

Haďák je nezvěstný – ZOO (187)

Šimon Bilina se jako Haďák vypařil. Nevrátil se z ranního běhu, nezvedá telefon a nikdo o něm nic neví. Michaela Pecháčková trne coby Sid hrůzou. Zvlášť poté, co jí Julie v podání Jany Bernáškové upozorní, že by za jeho náhlým zmizením mohl stát Martin Preiss alias Márty. Na vlastní uši totiž slyšela, jak si objednává „nehodu“. Jak se Adamův nejlepší kamarád zachová při přímé konfrontaci? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Boj mezi Sid a přítelem její maminky Mártym už není tajemstvím a půvabná blondýnka averzi vůči Adamovu starému známému nijak neskrývá. Na její stranu se po mnoha hádkách a dlouhém přesvědčování přidal nakonec i sám Haďák, jemuž s podvodníkem došla trpělivost a porval se s ním. Když si pak jde ošetřovatel hadů ráno zaběhat a vyčistit hlavu, Anička to naprosto chápe. Strachovat se však začne v momentě, kdy nedorazí do práce.

„To je divné, vůbec se neozývá,“ svěří se kolegyni Julii, díky níž se pochybnosti Sid vůči Mártymu staly skutečně oprávněnými. Její kamarádku totiž obral o čtvrt milionu. PR manažera se tak snaží dostat společnými silami a není divu, že Julie zbystří, když v infocentru zaslechne část Mártyho hovoru. „Potřebuju, aby to vypadalo jako nehoda. Musím se ho nějak zbavit,“ žádá naléhavě tlumeným hlasem v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Ačkoliv se ošetřovatelka žiraf zprvu domnívá, že sňatkový podvodník cílí na ni a Sid, po Haďákově zmizení mění názor. „Co když Pivoňka mluvil včera o něm? Co když nemluvil o nás, ale chtěl zařídit nehodu jemu?“ přemýšlí a Aniččiny obavy se rázem mnohonásobně navýší.

Na nic nečeká a poprosí o pomoc Alenu, Haďákovu kamarádku z vojenských misí a sekuriťačku zoologické zahrady. Obě rozčíleně vletí do Mártyho kanceláře a spustí na něho. „Tady přestává veškerá legrace! Kde je Adam? Co jsi s ním udělal? Přiznej se!“ hartusí. „Vy jste se asi zbláznily. Myslíte si, že jsem mu něco udělal?“ opáčí nevěřícně Márty a po ostré přestřelce se s nimi vydává Haďáka hledat. Co se s ním doopravdy stalo?

Má Márty prsty v Haďákově zmizení?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.