Sid podvedla Haďáka. Zvěsti o rozchodu se šíří zoologickou zahradou

Michaela Pecháčková si jako Sid dál hraje na detektiva a pátrá po ženách podvedených Martinem Preissem coby Mártym. Když to Adam v podání Šimona Biliny zjistí, je pěkně naštvaný a považuje to za velkou zradu. To netuší, že kolega Daniel Sobotka alias Bob jejich aktuálně komplikovaný vztah rázem pohřbí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid sice slíbila Adamovi, že přestane šťourat v Mártyho minulosti a nebude ho už dál podezírat z nekalostí, nemůže si ale pomoct. Důkazy, neustále stoupající počet podvedených žen a touha otevřít mamince Alici i Haďákovi oči jsou silnější. Juliina kamarádka přišla kvůli bývalému vojákovi o čtvrt milionu a Aničce je jasné, že její mamka by mohla přijít o mnohem více. Chce proto Mártyho dostat a zničit jednou provždy.

Čtěte také: Haďáka napadne naštvaný milenec. Nakládačku schytá namísto Boba

Z obelhané ženy, která je ochotná jim detailně popsat svou zkušenost, a dokonce jim dát kontakt na další podvedené, se Sid raduje v nesprávný moment. Její nadšení i plány totiž vyslechne Haďák a cítí se podvedený. „Zase mě zradila,“ svěří se ošetřovatel plazů Bobovi v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Jenže kolega si jeho slova vyloží po svém a předpokládá, že mu byla bohatá dědička sklářského impéria nevěrná. „Slyšel jsi to? Anča podvedla Haďáka,“ informuje Bob okamžitě nezbedného otce sester Janečkových i průvodce Frantu.

Sid mezitím kompletuje všechny dosavadní informace a důkazy o Mártyho vypočítavosti a úspěšné kariéře sňatkového podvodníka. „Něco jsem ti přinesla. Měl bys si to přečíst,“ předává Adamovi složku. Bob okamžitě zbystří a jen nevěřícně valí oči. „Mezi Haďákem a Ančou je to ještě horší, než jsem myslel. Teď mu donesla rozvodové papíry,“ donese Bob nejnovější drby do kantýny a zvěsti o rozchodu se naplno rozšíří celou zoologickou zahradou. Co tomu řekne Sid?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.