Haďáka napadne naštvaný milenec. Nakládačku schytá namísto Boba

Bob ukradl luxusní aktovku – ZOO (183)

Daniel Sobotka nehodlá coby ňouma Bob tolerovat manželčinu nevěru a rozhodne se pro pomstu. Jejímu milenci ukradne aktovku. Neuvážený čin nakonec skončí rvačkou, nebude se ale prát on, nýbrž Haďák v podání Šimona Biliny. Tentokrát však nevyvázne bez zranění. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ošetřovatel Bob se pomstil sokovi v lásce. Jeho manželka mu nevěru oplatila taktéž nevěrou, Bob se s tím ale nehodlá jen tak smířit. Odcizí proto milenci luxusní aktovku, aby mu aspoň trochu znepříjemnil život. „Neukradl jsem ji. Jen jsem ji někomu vzal,“ vykrucuje se nekňuba a nenapravitelný průšvihář, jenž to nedávno v zoologické zahradě koupil od nebezpečného střelce.

Ačkoliv na něho Adam apeluje, aby svůj čin okamžitě napravil, neudělá to. „Nic tomu hajzlovi vracet nebudu,“ stojí si tvrdošíjně na svém Bob. Pořádnou nakládačku však namísto něho schytá Haďák. Starostův parťák a jeho známý totiž brašnu díky čipu ještě téhož dne najdou v zázemí plazů. „Tady nemáte co dělat. Vypadněte!“ spustí na ně ošetřovatel hadů v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Jenže lumpové se s ním nemíní nijak vybavovat ani ho poslouchat. „Dej mu do držky, ať ví, že tohle se nedělá,“ poroučí Robík kumpánovi. Statný chlap se dlouho nerozpakuje, rozpřáhne se a pěstí vystartuje na Adama.

Rvačka Haďáka a Robíka v ZOO

Jenže proti bývalému vojákovi nemají ani v přesile šanci. Stejně jako se Haďák nepáral s ožraly na ubytovně a ve chvilce je zpacifikoval, poradí si i se dvěma lotry. Přesto tentokrát nevyvázne bez zranění. „Zastav se v nemocnici a nech si ošetřit tu ránu,“ nakazuje mu major Břéťa s aktovkou v ruce, zatímco Robík s kamarádem už stojí spoutaní s rukama za zády.

Čtěte také: Rvačka na Václavském náměstí. Muži se pobili o parkovací místo, zasahovat museli strážníci

Díky zásahu policie a nahlédnutí do brašny se tak Břéťa, jeden z členů Ligy spravedlivých, dostane k dokumentům starosty Bavora, které měly zůstat utajeny. Bude to dostatečný impulz a zdroj důkazů, aby rozjeli společně s Charliem další akci proti neřádům města?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.