Sid chce Mártyho zničit. Se mnou si nikdo hrát nebude, čílí se

Se mnou si nikdo hrát nebude – ZOO (183)

Michaela Pecháčková je jako Sid pěkně naštvaná. Když už se zdálo, že je konečně na správné stopě a podaří se jí najít více žen, které Márty v podání Martina Preisse podvedl, plán kvůli intrikám zkušeného lháře ztroskotal. Blonďatá ošetřovatelka se však nevzdává a je odhodlaná lumpa dostat za každou cenu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kamarádky a ošetřovatelky žiraf Sid a Julie se kromě milované práce věnují zejména usvědčení Mártyho z mnoha podvodů. Ukázalo se totiž, že jednou z jeho obětí se stala Juliina kamarádka, kterou obelstil a zmizel se čtvrt milionem korun. Důkazy proti němu už jako tajná agentka sháněla i Adélka, bohužel marně. Když už to vypadalo, že se jim konečně začne dařit, Márty jejich detektivní snahy rozkryl a lest Sid bravurně obrátil proti ní.

Namísto slavení úspěchu tak bohatou dědičku sklářského impéria trápí neshody s přítelem Adamem. Tomu se nelíbí, že jde Mártymu neustále po krku a lže mu kvůli němu do očí. Sid i Julie v podání Jany Bernáškové jsou přesvědčeny, že notebook s falešným inzerátem narafičil Márty tak, aby ho spatřil Haďák a mohl své milé udělat scénu. Kamerové záznamy jim to v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, potvrdí. „Máme důkaz, že to byl on! Celé to tady nachystal, aby proti tobě Adama poštval,“ rozčiluje se Julie s tím, že to musí být pro ošetřovatele hadů jasný doklad Mártyho zákeřnosti. Pro Sid je to ale málo. „Adamovi to ukazovat nebudu. Chci získat mnohem víc důkazů a zničit Pivoňku jednou provždy. Se mnou si nikdo zahrávat nebude,“ pění blondýnka.

Tím spíš ji štve bláhovost a naivita maminky Alice, která navzdory jejím opětovným varováním Mártymu bezmezně důvěřuje. „Jsi zamilovaná, nejsi objektivní. Víš o něm jenom to, co chce, abys o něm věděla,“ apeluje na ni znovu Sid. Jenže zbytečně. Alice si vede svou. „Tvůj přístup se mi vůbec nelíbí. Nejsem malé dítě, abys mě tady takhle školila,“ dochází trpělivost i jindy klidné Alici. „Brzy ti dokážu, že Márty má ještě jinou tvář, kterou neznáš,“ slibuje úspěšná ošetřovatelka mamince. Povede se jí sehnat dostatek pádných a usvědčujících argumentů dříve, než si Alice Mártyho vezme za manžela?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.