Márty bravurně vypeče detektiva Sid. Její lest obrátí proti ní

Odhalení – ZOO (182)

Michaela Pecháčková a Jana Bernášková jdou coby Sid a Julie neúnavně po krku lotrovi Mártymu v podání Martina Preisse. Chtějí ho dostat stůj co stůj a doufají, že se jim to podaří díky inzerátu, který jeho jménem umístily na internetovou seznamku. Jenže Márty lest prokoukne a navíc Sid pěkně zavaří. Narafičí na ni past a ošetřovatelka bude mít Haďákovi co vysvětlovat. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid a její nová kolegyně Julie v podání Jany Bernáškové si i přes prvotní neshody a obavy sedly a spřáhly se proti podvodníkovi Mártymu. Ukázalo se totiž, že se jeho obětí stala Juliina kamarádka, kterou obelstil a zmizel se čtvrt milionem korun. Důkazy proti němu už jako tajná agentka sháněla i Adélka. K ničemu to však nevedlo. Až s fiktivním inzerátem přicházejí první malé úspěchy a zdá se, že okradených žen bude více.

Zvědavá účetní Monika však Mártyho na profil na seznamce upozorní a PR manažer se začne pídit, kdo mu šlape na paty. „Potřebuju o něm něco zjistit. Uchází se o někoho z mého okolí a já mám signály, že s ním něco není v pořádku,“ svěří se po telefonu Sid domnělé podvedené v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Chci ho nachytat. Takže pokud něco provedl, tak nám to řekněte,“ apeluje na ni úspěšná ošetřovatelka, jež dělá vše proto, aby se další napálenou nestala její maminka Alice. Naneštěstí ale nemluví se ženou, nýbrž s šikovným hackerem, jenž si prostřednictvím modulátoru pozměnil hlas. Vše slyší i Márty a okamžitě ví, odkud vítr vane.

Mártyho odplata v ZOO

Sid se ale nemůže nijak razantně zbavit, je třeba postupovat opatrně. Tím spíš, že se hodlá vetřít do rodiny Novotných a vzít si vdovu Alici, která mu zatím bezmezně věří a na varování dcery nebere zřetel. „Dokázal bys zablokovat její počítač tak, aby ten inzerát zůstal viset na displeji a nikdo ho nemohl shodit?“ žádá Márty hackera. Vymyslí totiž kulantní odvetu. V nestřežený okamžik otevře v zázemí žiraf notebook Sid a nasměruje tam svého starého kamaráda Haďáka. Tomu je ihned jasné, o co tu jde, a půvabnou blondýnku čeká mrzuté vysvětlování. Tento tah se Mártymu náramně vyvede a opět odvrátí své odhalení.

Podaří se Sid a Julii najít další poškozené a Mártyho usvědčit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.