Jana Bernášková začíná pracovat v zoologické zahradě. Jako Julie ale nenadchne

Jana Bernášková v seriálu ZOO

Herečka Jana Bernášková (42) nastupuje jako posila do oblíbeného seriálu. Její postava Julie Krátké se stane parťačkou Sid v podání Michaely Pecháčkové (20). Společně se po odjezdu Lucie Polišenské (37) coby Elišky budou starat o pavilon žiraf. Jenže Sid není z nové kolegyně nijak nadšená a nejraději by ji hned po prvním dni vyměnila. Proč? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Odbornici na žirafy Elišku museli dlouho přemlouvat, aby souhlasila s jedinečnou příležitostí vést expedici v Africe. Jako maminka dvou nezletilých synů se obávala, jak to bez ní zvládnou. A když už si konečně téměř balila kufry, řešila zhroucení Pavly Tomicové alias své matky, jež se kvůli zklamání v lásce otrávila lihem. Naštěstí se ale vše srovnalo, Eliška se připravuje na odjezd a Sid se seznamuje s novou kolegyní v podání Jany Bernáškové, jejíž skutečná dcera Justýna nedávno pěkně zamíchala dějem populárního seriálu coby drogová dealerka Ivana.

„Holky, konečně vám vedu tu posilu. Toto je Julie Krátká,“ představuje ji Lubor Brázda. Zatímco Sid i Eliška jsou obě veselé povahy, které si při práci rády zazpívají a většinou za celý den nezavřou pusu, Julie se zdá mlčenlivá a zakřiknutá. V dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ji Sid ihned bere na prohlídku výběhu i pavilonu, nová ošetřovatelka žiraf se ale netváří nijak nadšeně ani zapáleně. Působí spíš dojmem „mouchy, snězte si mě“.

Na takové chování není Anča zvyklá, a tak po první eskapádě, kdy se vinou Julie ocitnou zamčené v pavilonu, nastoupí k Brázdovi. „Bojím se, že nezapadne,“ vyjádří bez okolků své obavy, které cítila už od první chvíle. „Nemohla bych se podívat na ty ostatní, co vypadly?“ žádá Lubora bohatá dědička sklářského impéria, pro niž jsou vzájemné sympatie na pracovišti důležité. Najde v seznamu zbylých kandidátek nějakou lepší adeptku a pokusí se Julie zbavit? Bude se laxní ošetřovatelka žiraf krátce po nástupu stěhovat do jiného pavilonu?

Čtěte také: Pecháčková a Bilina v láskyplném objetí. Nejkrásnější seriálový pár září při focení

Podivné Juliino chování však není bezdůvodné. „Má svoje tajemství, které je velké, ale zatím ho nikomu neřekne,“ naznačuje osud své postavy Jana Bernášková. Julie se totiž v zoologické zahradě hlavně schovává. Její manžel ji týrá, a tak se svým malým synem Ivanem uteče a ve Dvoře hledá nové útočiště. Na každém místě a v práci vydrží jen tři měsíce a hned nato za sebou maže stopy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.