Pecháčková a Bilina v láskyplném objetí. Nejkrásnější seriálový pár září při focení

Rozhovor a focení pro Adama a Sid – ZOO (171)

Šimon Bilina a Michaela Pecháčková tvoří jako Sid a Haďák mladý zamilovaný pár, z něhož až na občasné hádky kvůli Martinu Preissovi coby Mártymu spokojenost jen sálá. Oba jsou navíc úspěšní ve své práci. Právě proto je osloví redaktorka časopisu a nabízí jim nafocení romantických snímků. Podívejte se v exkluzivních ukázkách a fotogalerii, jak jim to spolu sluší.

„Napište tam, že chodím s nejkrásnější holkou na světě,“ rozplývá se Adam.

Být krásný, mladý a úspěšný je sen nejednoho puberťáka. A co teprve když si najdete partnera, který tato přízviska splňuje. Haďák a Sid jsou jako šikovní ošetřovatelé a chovatelé nejprve osloveni televizí, aby poskytli společný rozhovor. „Díky vám dvěma se v safari parku podařilo rozmnožit už několik druhů ohrožených plazů,“ chválí je nadšeně reportér. Ačkoliv nakonec interview dopadne jinak a Sid bude stát před kamerou sama, brzy se zamilovanému páru poštěstí něco jiného.

„Chceme vás představit v rubrice Mladí a nadějní. Je to o párech, které něco dokázaly. To jste přesně vy,“ přichází za Adamem redaktorka s novou nabídkou. Jenže on o nic takového nestojí. „Aničko, o žádné focení nemáme zájem, je to tak, ne?“ ujišťuje se u přítelkyně v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Bohatá dědička sklářského impéria se na chvíli zasní, když ji novinářka přemlouvá, že objevit se v jejich magazínu, navíc po boku přítele, je přece touha každé holky. Přesto nakonec souhlasí s Haďákem a lákavý zážitek odmítne.

Naštěstí je tu ale kamarádka a pracovnice ochranky Alena a kolega Bob, aby Adamovi domluvili. „Tohle je sen každé holky, jako je ona. A ještě tam měla být s klukem, který si ji jednou vezme. Mohla mít hezkou památku,“ tvrdí Alena, na kterou Sid v minulosti úplně zbytečně žárlila. „Jsem si stoprocentně jistá, že když jsi to zamítl, zbortil jsi jí velký sen,“ zhodnotí kamarádovo počínání. Haďák si vezme její slova k srdci a pro svou lásku připraví překvapení. „Napište tam, že chodím s nejkrásnější holkou na světě,“ vzkáže nakonec nakonec redaktorce. Na tohle romantické focení jen tak nezapomene.

Kterému páru to podle vás v seriálu ZOO nejvíce sluší?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.