Zákulisí hrozivého pádu Pecháčkové v zoo. Herečka musela nosit krční límec

Hrozivý pád Sid – ZOO (169)

Podívejte se v ukázce, co se Michaele Pecháčkové coby Sid přihodilo kvůli nepozorné návštěvnici zoologické zahrady. Na takový kaskadérský kousek si herečka netroufala.

Jedna z návštěvnic zoo se zalekne apetitu žirafy a jejích slin, omylem strčí do Sid a neštěstí je rázem na světě. Milá blondýnka se kutálí ze schodů. „Jsi v pohodě?“ běží k ní okamžitě brácha Ed a kolegyně Eliška. I když se úspěšná ošetřovatelka brání profesionálnímu lékařskému vyšetření a nejraději by se spolehla jen na úsudek zvěrolékařky Anežky, nakonec je okolím donucena odjet do nemocnice.

V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, se večer vrací domů s diagnózou otřes mozku. Svůj stav se Sid snaží zlehčit, když o ni přítel Adam starostlivě pečuje a nutí ji následující tři dny odpočívat. Dokonce se na něho i trochu zlobí, že o úrazu bez prodlení informoval její maminku Alici. „Udělal dobře. Kdyby mi nezavolal, budu na něho i na tebe naštvaná,“ hájí ho Alice v podání Sabiny Laurinové, která se ještě přednedávnem strachovala o syna Eda, na něhož brutálně útočili výrostci.

Pravda o pádu Sid

„Už jednou za mě v seriálu zaskakovala kaskadérka a i v tomto případě jsem za to byla ráda. Na takovou akci jsem si nevěřila. Měli do mě strčit a já jsem se měla při pádu praštit do hlavy o sloup a skutálet se z několika schodů,“ popisuje Michaela přípravu pádu, který nezůstane bez následků. „Ani jsem se neptala, zda za mě bude double, počítala jsem s tím. V okamžiku, kdy se můj pád odehrával, jsem v bezpečí stála za kamerou,“ vypráví Michaela Pecháčková, jež nedávno oslavila dvacetiny.

Herečka si při natáčení uvědomila, že ačkoliv se leckdy zdá práce kaskadérů postradatelná, není tomu tak. „Když jsem viděla, jak ,falešná‘ Sid padá, říkala jsem si, že to vypadá snadno. Záhy jsem si ale vzpomněla na historky mých kamarádů, kteří vyprávěli, jak si při pádu ze schodů naštípli žebra. Celé se to točilo několikrát, muselo se to správně načasovat. Ze začátku padám já, pak moje dvojnice a na konci už pod schody zase ležím já. Pár hodin to zabralo, než se to celé natočilo,“ vzpomíná na natáčení Pecháčková, která kvůli pádu musela několik dní nosit krční límec.

„Po pádu nosí Sid límec a to pro mě byl docela boj. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla, že se musím otáčet celá, nejen hlavou, aby to vypadalo realisticky. Vžila jsem se do toho tak, že jsem si ho neodkládala ani při obědové pauze. Pomohlo to, ale když jsem si ho po celém dni sundala, měla jsem nějak těžkou hlavu a množstvím textu to určitě nebylo,“ směje se Pecháčková. „Tohle seriálové zranění mělo nakonec krásnou výhodu v tom, jak láskyplně se o Sid staral její Adam a mamka, což se částečně přelilo i do zákulisí. Šimon a Sabina mi nosili oběd a pití z cateringu,“ dodává.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.