Charlie překvapivě obrací. S potvorou Dominikou hodlá spolupracovat

Který soupeř je jednodušší – ZOO (168)

Denisa Nesvačilová coby Dominika byla pro Charlieho v podání Marka Němce dlouho nepřítelem číslo jedna. Časy se ale mění a s nimi i zásadní okolnosti. A tak to vypadá, že na chvíli zapomenou na rozepře a staré křivdy a stanou se z nich obchodní partneři. Jak to? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kamil splnil výhrůžky a začal jednat. Nevlastní sestry Dominiky se hodlá zbavit prostřednictvím svého otce, jehož chce dostat s maminčinou pomocí z vězení. Je přesvědčený, že tím okamžitě skončí kralování zrzavé potvory. To se ale vůbec nelíbí Charliemu, Břéťovi ani právničce Markétě, která je nově členem Ligy spravedlivých. „Ovčíkův právník si je stoprocentně jistý, že ho vyseká ven na podmínku,“ přináší čerstvé informace Markéta, jež prošla výraznou proměnou a stanula na straně dobra.

I když tomu nechtějí věřit, zvěsti se záhy potvrdí. „Tak se podržte! Markéta měla pravdu. Podle všeho se Ovčíková rozhodla, že nebude u soudu svědčit proti manželovi,“ rozčiluje se Břéťa v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Naštvaný je i Charlie, nevzdává se ale a hodlá s rodinou podvodníků bojovat i nadále. „Musíme si vybrat, jestli chceme, aby se Ovčík dostal z kriminálu ven a pomohl nám zbavit se Dominiky, nebo jestli naopak budeme spolupracovat s Dominikou a Ovčíka udržíme tam, kde je,“ tlačí Marek Němec jako Charlie na Břéťu.

Policista se do této záležitosti moc nechce vměšovat a nejraději by to nechal, jak to je. Jenže podnikatel je urputný. „Musíme se přidat na jednu stranu. Který soupeř je podle tebe jednodušší?“ ptá se ho. Ať už je Břéťova odpověď jakákoliv, Charlie se nakonec rozhodne informovat Dominiku o hrozícím nebezpečí. „Přišel jsem tě varovat. Tvůj táta se chystá z vězení. Potřebuješ moji pomoc, jestli tam má zůstat,“ oznámí jí, ale zákeřná mrcha se mu jen vysměje. Přistoupí na jeho nabídku, až si ověří, že Charlie nelže?

Budou spolu Charlie a Dominika nakonec opravdu spolupracovat?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.