Láskyplné gesto Alberta. Po šťastném shledání s Kristýnou přichází další odloučení

Nesobecký Albert – ZOO (168)

David Gránský je coby Albert zpět v oblíbeném seriálu. Bez své lásky Kristýny v podání Sáry Milfajtové to nemohl vydržet a vrátil se dříve. Svou přítelkyni doopravdy miluje, což dokáže velkým gestem, které ale pro zamilovaný pár znamená další loučení. Co se stane? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Stáž v Americe byla pro Alberta sice splněním snu, ale také značnou zkouškou trpělivosti, lásky a vztahu na dálku. Bez své milé to však nemohl vydržet, a tak se po měsíci a půl předčasně vrátil zpátky do Čech. Jak dojemné bylo loučení s Kristýnou, tak romantický a nečekaný byl jeho příjezd. Oba se těšili, že budou konečně spolu a užijí si jeden druhého. Jenže šikovná průvodkyně získala místo v expedičním týmu mířícím do Afriky a má co nevidět odletět.

„Urychlilo se to, takže odjíždíte pozítří,“ oznámí jí ředitelka Roklová a Kristýna jen zalapá po dechu. Taková novinka zcela zkříží plány s Albertem. „Nechcete mi říct, že jste si to celé rozmyslela?“ ptá se nevěřícně Roklová v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Přestože se Kristýna snaží vysvětlit, jaké osobní důvody ji k tomu vedou, ředitelka se pořádně naštve. „Nejsme na základní škole. Když se na nějaký projekt přihlásíte, tak prostě pojedete,“ je neoblomná.

Vidina dalšího odloučení se samozřejmě nezamlouvá ani bývalému sukničkáři Albertovi, a proto okamžitě sežene za svou lásku náhradníka. Slova kolegy Lubora Brázdy ho však přimějí znovu o všem přemýšlet a nechovat se sobecky. Nakonec projeví láskyplné gesto a ředitelku požádá, aby Kristýnu na expedici poslala i přes její nevoli. „Může to neuvěřitelně nastartovat její kariéru. Nechci, aby jednou litovala, že se všeho vzdala kvůli mně,“ svěří se Roklové, která žasne nad Albertovou proměnou.

Čtěte také: Markéta překvapivě získává důvěru Břéti a stává se členem Ligy spravedlivých

Ačkoliv si zamilovaný PR manažer přál, aby si jeho žádost nechala pro sebe a Kristýně nic neprozrazovala, sympatická blondýnka je inteligentní a nenechá se opít rohlíkem. Ředitelce tak nezbude nic jiného než jít s pravdou ven. „Udělal to kvůli vám. Záleží mu na vás,“ vysvětlují jí Albertův překvapivý krok. „To je asi láska, Kristýno. On vás opravdu miluje,“ usmívá se na průvodkyni, která neví, zda by měla plakat štěstím, nebo smutkem.

Vydrží i tentokrát vztah Kristýny a Alberta tisícikilometrové odloučení?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.