Kamil se chce zbavit Dominiky. S matčinou pomocí hodlá dostat Ovčíka z vězení

Kamilovi došly nervy s Dominikou – ZOO (167)

Denisa Nesvačilová si jako Dominika podmanila už téměř celé město. Zatímco místní gauneři s ní po prvotních bojích začínají spolupracovat, nevlastnímu bratrovi Kamilovi v podání Jana Kopečného naopak dochází trpělivost. Rozhodne se proto jednat. Chce dostat otce z vězení, a tím se Dominiky zbavit. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jen co se potvora Dominika objevila ve Dvoře Králové, hned dala všem najevo, kdo tu nyní velí. A to včetně starosty Bavora, jehož pěkně bolestivě vyškolila, nebo svého nevlastního bratra Kamila, kterému bez váhání klidně zlomila prst. Navíc mu skončily zlaté časy nicnedělání. Dominika má pod palcem firmu a všechny otcovy pracovní záležitosti, na rozdíl od něho však netoleruje Kamilovu pohodlnost a očekává výsledky.

Za neúspěch přichází enormní kritika, kterou si Dominika vysloveně užívá. Povýšeným jednáním a neustálými urážkami častuje jak Kamila, tak jeho manželku Mariku. „To už fakt přeháníš! Jak se to k nám chováš?“ naštve se Marika, která přitom nedávno donesla Dominice cenné informace, díky nimž měla dobře nabito na Charlieho. „Přehání to a myslí si, že jí to bude pořád procházet. Ale já už toho mám plný zuby,“ rozčílí se také Kamil v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Definitivně mu dojde trpělivost a vztekle odejde. Ponižování už bylo dost. Je na čase Dominiku odstranit.

Mladý Ovčík se sejde s maminkou a naléhá na ni, aby stáhla svědeckou výpověď vůči otci. „Je to jediný způsob, jak ji setřást,“ je přesvědčený Kamil. „Jakmile se vrátí, zbaví se jí, protože dělá spoustu věcí proti němu. A já pak zase budu moct převzít vedení firmy,“ plánuje si rozmazlený synek se sklonem k nejrůznějším podvodům i nechutným sázkám. Maminka si není jeho plánem zcela jistá, stačí však jedno setkání s Dominikou a rázem je vše jinak. Skutečně se tak blíží konec kralování rusovlasé mrchy?

Podaří se Kamilovi zbavit nevlastní sestry?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.